AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 mars 2012

Stefan Bagges puckbord på TV4 Nyhetsmorgon!

Har precis sett ett inslag på TV4 nyhetsmorgon med Malou von Sivers och bröderna Anders och Stefan Bagge. De har inrett nya studion. Anders Bagge är mest känd från Idol, men han berättade att han är väldigt intresserad av inredning och brodern Stefan har designat möbler i många år. Puckbordet de visade med inbyggt låda för fjärrkontroll, i-pad och annat var verkligen snyggt. Lådan har magnetisk funktion och stängs och öppnas lätt med en liten beröring. Bordet är lättplacerat och funkar till många olika stilar.

Foto: Stalands
Foto: Stalands

Soffbord BD PUCK, 11 995 kr, i Vit- eller svartlaserad ask och spjutben i krom med låda i massiv björk till förvaring av fjärrkontroller mm. Storlek B=35 x D=50. Öppnas med ett lätt tryck på lådfronten. Benen finns i modell A: höjd 15 eller 20 cm i stålkrom, eller B: med rundsvarvade spjutben i aluminium, höjd 20 eller 24 cm.

Bagge Design drivs av Stefan Bagge som formger möblerna. Företaget ägs av bröderna Stefan Bagge och Anders Bagge. Möblerna produceras i Skåne och vid framställningen används övervägande svenska material. Företaget använder sig av flera återförsäljare, bland annat Stalands.

Bagge Design
StalandsNyckelord:

Inredning

Inspiration

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår