AlltomBostad
 
Stegproffsen

Visa alla produkter från: Stegproffsen

Yttertak & taktillbehör från Stegproffsen

Anliggande Stegar - Se mer på vår hemsida

Anliggande Stegar

Sedan urminnes tider har vi behövt stegar för att komma upp på höjd. För att se till så att du står säkert är det viktigt att du väljer rätt stege för rätt användningsområde. Med en stege som står stabilt mot underlaget så får du jobbet gjort - på ett säkert sätt. Även på riktigt höga höjder. Stegar från Stegproffsen.se garanterar dig två saker - kvalitet & säkerhet. Till marknadens lägsta pris.

Brandstege / Utrymningsstege - Se mer på vår hemsida

Brandstege / Utrymningsstege

En brand kan sprida sig oerhört snabbt. Om olyckan är framme gäller det att ha tillgängliga utrymningsvägar ifall de traditionella utgångarna av någon anledning är blockerade. En brandstege eller utrymningsstege ger en säker och snabb väg ur den eldhärjade byggnaden. Stegproffsen har samlat ett brett urval av säkra och hållbara brandstegar och utrymningsstegar som du enkelt anpassar för alla typer av byggnader. Vi hjälper dig att skapa anpassade utrymningslösningar för ditt hem eller verksamhet. Ta en titt i vårt sortiment eller kontakta vår kundsupport för att diskutera vilken brandstege som passar dina behov.

Glidskydd Stege - Se mer på vår hemsida

Glidskydd Stege

Är du på jakt efter ett glidskydd? Hos oss hittar du ett gäng varianter som passar just ditt tak. Alla våra glidskydd är godkända så om ni har fått uppbackning av sotaren så kan ni känna er trygga.

Snörasskydd - Se mer på vår hemsida

Snörasskydd

Snö och is som plötsligt faller ner från taket kan orsaka stora skador på både människor och egendom. Om du sätter ett snörasskydd över ut och ingångar är det ett bra sätt att undvika plötsliga olyckor som kan uppstå på det sättet. Snörasskydd finns att köpa i flera färger och former och hos oss kan du hitta alternativ som får taket att se fint ut samtidigt som det skyddar fotgängare mot snöras.

Takbrygga - Se mer på vår hemsida

Takbrygga

Vi vet att välja rätt takbrygga kan vara en djungel. För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator. Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslag på rätt lösning till lägsta pris. För övriga frågor kontakta gärna vår kundtjänst.

Takstege - Se mer på vår hemsida

Takstege

Välkommen till vår avdelning för takstegar. Vi vet att detta är en djungel, men vi hjälper dig att hitta din takstege bland vårt breda utbud. För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator. Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslag på rätt lösning till lägsta pris. För övriga frågor kontakta gärna vår kundtjänst.

Trästege - Se mer på vår hemsida

Trästege

Trästegar är ett bra alternativ för dig som ska arbeta inomhus. De är mer dekorativa än aluminium och blir nästan som en prydnad. Trästegar är oftast billigare än stegar i andra material så det blir ingen stor kostnad för privatpersoner att köpa en sådan. Om stegen är torr så går det utmärkt att använda den även vid elektriska arbeten då torrt trä inte är strömledande. Ur en miljöaspekt är trästegen det bästa valet då det är ett naturligt material och mycket miljövänligt.

Underhållsstege / Takstege Aluminium - Se mer på vår hemsida

Underhållsstege / Takstege Aluminium

Behöver du en stege för underhåll på taket? Vår underhållsstege är perfekt när du behöver göra all form av takarbete. Vi skulle vilja säga att det är vår mest populära produkt då den tilltalar både hemmafixare och yrkesproffs. Vi har gjort det smidigt att beställa genom att du endast väljer längd. Klicka på underhållsstegen för att göra ditt köp idag. Vill du ha en fast takstege i aluminium för sotaren så är vår Takstege Aluminium ifrån Wibe Ladders ett bra val. Denna takstege är fullt godkänd för sotning upp till en fasadhöjd på 4 meter.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår