AlltomBostad
 
Steny AB

Visa alla produkter från: Steny AB

Skiffer - Portu skiffer - Se mer på vår hemsida

Skiffer - Portu skiffer

Skiffer
Har liknande egenskaper som granit, både vad gäller motståndskraft mot mekanisk påverkan och tålighet mot kemikalier. Skiffer har i och med detta samma breda användningsområde som granit, men med viss begränsning i att råskivorna vanligtvis är mindre till storleken hos skiffer än hos granit. Skiffer är ett tåligt, vackert och behagligt naturstensmaterial som lämpar sig väl till beklädnad av golv och väggytor. Skiffer är uppbyggd av lager på lager av sediment och delas in i två olika kategorier, lerskiffer och glimmerskiffer. Det svenska och norska skiffret är av glimmertyp medan importerat skiffer oftast är lerskiffer. Materialet är resistent mot syror, är lättskött och lämpar sig som de flesta sorters natursten för golvvärme.

Sökord: bänkskiva, bänkskivor, skiffer, fönsterbänk, fönsterbänkar, golv, golvplattor, väggbeklädnad, väggar, stenbänkar, stenväggar, stenplattor.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår