Stihl Norden AB

Visa alla produkter från: Stihl Norden AB

Trädgårdsmaskiner från Stihl Norden AB

Åkgräsklippare - Se mer på vår hemsida

Åkgräsklippare

STIHLs åkgräsklipparserier kombineras högsta kvalitet med innovativ teknik, bland annat med funktioner som 1-pedalsstyrning, individuella inställningsmöjligheter som ger högsta körkomfort, alla funktioner överblickas direkt från förarsätet och mycket mer. Den perfekta hjälpen när stora gräsmattor skall klippas. STIHLs åkgräsklippare ger en suverän hantering med fascinerande kör- och manövreringskomfort, samtidigt som att leverera ett häpnadsväckande klippresultat. Och utrustade med något av våra tillbehör blir de riktiga multitalanger.

Batteridrivna maskiner - Se mer på vår hemsida

Batteridrivna maskiner

Med vårt batterisystem får du fulladdade STIHL produkter. De tysta, avgasfria och mobila kraftpaketen ger full frihet vid trädgårdsarbete, grönyteskötsel och hantverksarbete och har tack vare den senaste batteritekniken extra lång driftstid. STIHL batterier med olika kapacitet passar alla batteridrivna maskiner i sortimentet och laddas upp med våra starka laddare på nolltid. Så sätt i batteriet, tryck på startknappen och börja använda batteridrivna produkter redan idag.

Betongsågar och kapmaskiner - Se mer på vår hemsida

Betongsågar och kapmaskiner

Där andra biter i sten är STIHLs kapmaskiner i sitt rätta element. Som den mest sålda maskinen i världen i sitt slag antar den de svåraste kapuppgifterna på byggarbetsplatsen. De grå-orangea kraftpaketen övertygar med modern och tillförlitlig teknik och optimal driftsekonomi. Med den nya betongsågen har STIHLs kapmaskiner fått det perfekta komplementet: GS 461 får högsta betyg med hög skäreffekt, låg vikt och en konstruktion som gör att den kommer åt överallt. Speciellt vid håltagning i väggar och kapning av rör i trånga utrymmen visar den sig från sin bästa sida.

Borraggregat och borrverktyg - Se mer på vår hemsida

Borraggregat och borrverktyg

Allt från jordprover, planteringshål till staket, eller altanbyggen – med STIHLs borraggregat är du inte bara hänvisad till rent handarbete: De kraftiga maskinerna står vid din sida med hög arbetseffektivitet och många olika borrverktyg. Som enmans- eller tvåmansborr, gräver de sig snabbt och effektivt ner i jorden. Och säkerheten är med: En extra stoppknapp för användare 2 och QuickStop bromsen på enmansborren ger ett sekundsnabbt skydd.

Gräsklippare - Se mer på vår hemsida

Gräsklippare

Med STIHLs gräsklippare får du en skön, grön och välmående gräsmatta med bl a en unik klipp- och uppsamlingsteknologi såväl som en optimerad bioklippteknik. Utvecklade för att göra jobbet så enkelt som möjligt för dig med perfektion och kvalitet. Oavsett om du vill bioklippa eller samla upp, ha en el-, batteri eller bensinklippare – STIHL har en gräsklippare för dig.

Högtryckstvätt, rengöringsmedel och tillbehör - Se mer på vår hemsida

Högtryckstvätt, rengöringsmedel och tillbehör

STIHLs sortiment med högtryckstvättar gör skinande rent. Med flera praktiska detaljer rengör högtryckstvättarna snabbt, grundligt och bekvämt hela ytor, vägar och gångar eller fordon. Vårt breda sortiment med tillbehör och olika rengöringsmedel hjälper till att lösa speciella uppgifter.

Jordfräs - Se mer på vår hemsida

Jordfräs

Frisk och bra jord är grunden för att växter skall trivas och ha en bra tillväxt – och en mängd arbete. För att inte uppluckringen av jorden skall kosta för mycket svett, fördjupar sig våra jordfräsar i uppluckring, blandning och plogning, medan du bestämmer riktningen.

KombiSystem och MultiSystem - Se mer på vår hemsida

KombiSystem och MultiSystem

Kraftfulla, flexibla och lätta att använda, det kombinderande systemet är mångsidigt, men ändå expert på flera områden. Välj bland nio verktyg till multimaskinen, som täcker hela ditt behov för bearbetning av gräsmattor och markytor. Våra tre kombimaskiner har hela tio olika verktyg som täcker allt från motorsågning till lövblåsning.

Kompositkvarn - Se mer på vår hemsida

Kompositkvarn

Stihls effektiva och starka kompostkvarnar bearbetar naturligt trädgårdsavfall som grenar, kvistar och växtrester. Hårt trä flisas eller mals, medans mjukt organiskt material och löv finhackas. Du får både täckmaterial och värdefullt material för att göra din egen kompost som får din trädgård att grönska.

Lövblås, ryggblås och lövsug - Se mer på vår hemsida

Lövblås, ryggblås och lövsug

När stormarna rasslar och sliter i träden och en matta med löv täcker marken gäller det att ha en ordentlig lövblås eller lövsug för att lösa jobbet. STIHL erbjuder effektiva blås- och sugaggregat och det som vinden sprider ut samlas lika snabbt upp igen med våra maskiner. Skapa ordning och reda runt hus, i parker, arenor, gator m.m. med lövblåsar och lövsugar från STIHL.

Maskiner för häckar och trädvård - Se mer på vår hemsida

Maskiner för häckar och trädvård

Med hjälp av STIHLs häcksaxar, stånghäcksaxar och stamkvistare har park- och landskapsvården aldrig varit enklare. Maskinerna är utvecklade för att ge bästa skäreffekt och bekvämt arbete i alla lägen. STIHLs häcksaxar är specialister på tätväxande och extremt långa häckar. Överallt där häcksaxen inte räcker till kommer stånghäcksaxarna från STIHL till sin rätt. STIHLs stamkvistare är med sin otroliga räckvidd oumbärliga hjälpredor vid beskärning högt uppe i trädkronorna.

Motorsågar - Se mer på vår hemsida

Motorsågar

Visste du att STIHL tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och att STIHL är världens mest köpta motorsågsmärke? Sedan 80 år har vår konsekventa satsning på innovativa lösningar och kvalitet gett oss den positionen vi har idag. Att välja rätt motorsåg är inte lätt. Det finns många olika märken och en uppsjö olika modeller. Varför skall du välja en STIHL och vilken? Mycket beror på vad du skall använda sågen till och hur ofta. I vårt sortiment finns en motorsåg för varje arbetsuppgift: från den minsta kompaktsågen upp till den allra starkaste proffssågen. I vår online produktkatalog hittar du mer information om varje modell eller besök din närmaste STIHL Servande Fackhandlare, som gärna hjälper dig.

Rengöringsmaskiner - Se mer på vår hemsida

Rengöringsmaskiner

Högtryckstvättarna ger inte smutsen en chans. Med en kombination av hög vattengenomströmning och högt tryck tar de bort den mest ingrodda smuts i en handvändning. Våt- och torrdammsugarna slukar allt i sin väg, inte bara i hemmet utan i verkstaden, garaget, på arbetsplatsen eller i industrifastigheter.

Robotgräsklippare - Se mer på vår hemsida

Robotgräsklippare

iMOW robotgräsklippare, klipper inte bara gräset, utan tar hand om skötseln åt dig, anpassad efter din trädgård. Extremt snabba, enkla att använda och en perfekt klippt gräsmatta. Medan iMOW klipper med sin solida biokniv, finfördelar den gräsklippet som återförds till din gräsmatta som naturlig gödsel. När jobbet är gjort eller batteriet behöver laddas, kör robotklipparen tillbaka till dockningsstationen. Och eftersom iMOW jobbar så snabbt, så kan du njuta av din gräsmatta fullt ut. Alla iMOW robotgräsklippare med ett C i modellnamnet kommer med app-styrning så att du har full kontroll över din robotklippare direkt i din smarttelefon eller surfplatta.

Sprutaggregat - Se mer på vår hemsida

Sprutaggregat

I fruktodlingar, planteringar eller i den egna trädgården – STIHLs bensindrivna och manuella sprutaggregat ger maximal effekt under alla förhållanden. De sparar dig både tid och arbete vid spridning av gödning, plantskyddsmedel och fröer. Man vill ju skörda det man sår.

Trädgårdsredskap och skogstillbehör - Se mer på vår hemsida

Trädgårdsredskap och skogstillbehör

STIHLs högkvalitativa produkter och tillbehör för skog och trädgård är det idealiska komplementet i det dagliga arbetet med alltifrån motorsågen till häcksaxen. Vårt produktsortiment av trädgårdstillbehör och skogstillbehör lämpar sig både för proffs och amatörer. Utbudet innefattar allt från filutrustning, kilar, yxor, mät- och märkvertyg till sågbockar, sekatörer och kvistsaxar.

Trimrar och röjsågar - Se mer på vår hemsida

Trimrar och röjsågar

Redan på 1950-talet utvecklade STIHL sin första röjsåg som då kallades för 'motorlie'. Men det är först på senare år som trimmerns och röjsågens användbarhet upptäckts på allvar. När det gäller röjning i skog och mark, i svårtillgänglig terräng och överallt där gräsklipparen inte kommer åt där kommer STIHLs trimrar och röjsågar till sin rätt. Beroende på motoreffekt och skärverktyg klarar dessa maskiner allt från kantputsning längs rabatter och gångar till utgallring i skogspartier. I vår online produktkatalog hittar du mer information om varje modell eller besök din närmaste STIHL Servande Fackhandlare, som gärna hjälper dig.

Våtdammsugare och grovdammsugare med tillbehör - Se mer på vår hemsida

Våtdammsugare och grovdammsugare med tillbehör

En effektstark våtdammsugare och grovdammsugare gör perfekt rent i en handvändning. Vare sig det gäller damm, metall- eller träspån eller någon vätska – allting som hamnar i vägen för dammsugarens munstycke, slukas utan problem. Med våra praktiska tillbehör till våt- och grovdammsugare löser du de mer komplicerade uppgifterna både snabbt och enkelt.