AlltomBostad
Stihl Norden AB

Visa alla produkter från: Stihl Norden AB

Trädgårdsmaskiner från Stihl Norden AB

Batterimotorsågar - Se mer på vår hemsida

Batterimotorsågar

De mycket lätta och användarvänliga batterimotorsågarna från STIHL uppfyller de allra högsta kraven på effekt och arbetskomfort. De är de perfekta hjälpredorna när du skall såga ved till den öppna spisen, beskära träd och för sågarbeten inomhus. Den lågvibrerande 1/4" PM3 sågkedjan med låg kasttendens ökar på skäreffekten ytterligare.

Betongsågar och kapmaskiner - Se mer på vår hemsida

Betongsågar och kapmaskiner

Där andra biter i sten är STIHLs kapmaskiner i sitt rätta element. Som den mest sålda maskinen i världen i sitt slag antar den de svåraste kapuppgifterna på byggarbetsplatsen. De grå-orangea kraftpaketen övertygar med modern och tillförlitlig teknik och optimal driftsekonomi. Med den nya betongsågen har STIHLs kapmaskiner fått det perfekta komplementet: GS 461 får högsta betyg med hög skäreffekt, låg vikt och en konstruktion som gör att den kommer åt överallt. Speciellt vid håltagning i väggar och kapning av rör i trånga utrymmen visar den sig från sin bästa sida.

Borraggregat och borrverktyg - Se mer på vår hemsida

Borraggregat och borrverktyg

Allt från jordprover, planteringshål till staket, eller altanbyggen – med STIHLs borraggregat är du inte bara hänvisad till rent handarbete: De kraftiga maskinerna står vid din sida med hög arbetseffektivitet och många olika borrverktyg. Som enmans- eller tvåmansborr, gräver de sig snabbt och effektivt ner i jorden. Och säkerheten är med: En extra stoppknapp för användare 2 och QuickStop bromsen på enmansborren ger ett sekundsnabbt skydd.

KombiSystem och MultiSystem - Se mer på vår hemsida

KombiSystem och MultiSystem

Kraftfulla, flexibla och lätta att använda, det kombinderande systemet är mångsidigt, men ändå expert på flera områden. Välj bland nio verktyg till multimaskinen, som täcker hela ditt behov för bearbetning av gräsmattor och markytor. Våra tre kombimaskiner har hela tio olika verktyg som täcker allt från motorsågning till lövblåsning.

Maskiner för häckar och trädvård - Se mer på vår hemsida

Maskiner för häckar och trädvård

Med hjälp av STIHLs häcksaxar, stånghäcksaxar och stamkvistare har park- och landskapsvården aldrig varit enklare. Maskinerna är utvecklade för att ge bästa skäreffekt och bekvämt arbete i alla lägen. STIHLs häcksaxar är specialister på tätväxande och extremt långa häckar. Överallt där häcksaxen inte räcker till kommer stånghäcksaxarna från STIHL till sin rätt. STIHLs stamkvistare är med sin otroliga räckvidd oumbärliga hjälpredor vid beskärning högt uppe i trädkronorna.

Motorsågar - Se mer på vår hemsida

Motorsågar

Visste du att STIHL tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och att STIHL är världens mest köpta motorsågsmärke? Sedan 80 år har vår konsekventa satsning på innovativa lösningar och kvalitet gett oss den positionen vi har idag. Att välja rätt motorsåg är inte lätt. Det finns många olika märken och en uppsjö olika modeller. Varför skall du välja en STIHL och vilken? Mycket beror på vad du skall använda sågen till och hur ofta. I vårt sortiment finns en motorsåg för varje arbetsuppgift: från den minsta kompaktsågen upp till den allra starkaste proffssågen. I vår online produktkatalog hittar du mer information om varje modell eller besök din närmaste STIHL Servande Fackhandlare, som gärna hjälper dig.

Rengöringsmaskiner - Se mer på vår hemsida

Rengöringsmaskiner

Högtryckstvättarna ger inte smutsen en chans. Med en kombination av hög vattengenomströmning och högt tryck tar de bort den mest ingrodda smuts i en handvändning. Våt- och torrdammsugarna slukar allt i sin väg, inte bara i hemmet utan i verkstaden, garaget, på arbetsplatsen eller i industrifastigheter.

Sprutaggregat - Se mer på vår hemsida

Sprutaggregat

I fruktodlingar, planteringar eller i den egna trädgården – STIHLs bensindrivna och manuella sprutaggregat ger maximal effekt under alla förhållanden. De sparar dig både tid och arbete vid spridning av gödning, plantskyddsmedel och fröer. Man vill ju skörda det man sår.

Trimrar och röjsågar - Se mer på vår hemsida

Trimrar och röjsågar

Redan på 1950-talet utvecklade STIHL sin första röjsåg som då kallades för 'motorlie'. Men det är först på senare år som trimmerns och röjsågens användbarhet upptäckts på allvar. När det gäller röjning i skog och mark, i svårtillgänglig terräng och överallt där gräsklipparen inte kommer åt där kommer STIHLs trimrar och röjsågar till sin rätt. Beroende på motoreffekt och skärverktyg klarar dessa maskiner allt från kantputsning längs rabatter och gångar till utgallring i skogspartier. I vår online produktkatalog hittar du mer information om varje modell eller besök din närmaste STIHL Servande Fackhandlare, som gärna hjälper dig.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår