AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 januari 2014

Stockholm Furniture & Light Fair - öppet för allmänheten 8 februari

Snart drar det igång - Stockholm furniture & Northern Light fair, världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och ljudesign, på Stockholmsmässan i Älvsjö. Missa inte detta om du är intresserad av möbler och inredning, där finns hur mycket inspiration som helst! Mässan är öppen 4-8 februari för branschen men lördagen den 8 februari är även allmänheten välkommen att se det senaste inom möbler och belysning. På lördagen kan man, förutom att ta del av de senaste trenderna, lyssna på föredrag, träffa årets unga formgivare i Greenhouse och se produktnyheter från 700 företag innan de ens hunnit ut i butik.

Stockholm Furniture & Northern Light fair Foto: Annika Rådlund
Stockholm Furniture & Northern Light fair Foto: Annika Rådlund

Stockholm Furniture & Light fair 4-8 februari på Stockholmsmässan. Mässan är öppen för allmänheten på lördag.

 

Stockholm Furniture & Light Fair

Parallellt med Stockholm Furniture & Light Fair pågår Stockholm Design Week, med flera events på olika platser i stan, allt för att bjuda stockholmarna och hitresande på designupplevelser och stärka Stockholms plats som Skandinaviens huvudstad.Nyckelord:

Belysning

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår