AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 februari 2012

Stockholm Furniture & Light Fair öppnar idag!

Stockholm Furniture & Light Fair är världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och ljusdesign, med inredning för såväl hem som offentlig miljö och den äger rum på Stockholmsmässan 7-11 februari. Möbelmässan är öppen för allmänheten lördagen den 11 februari. Om du är intresserad av inredning så är den här mässan något jag verkligen rekommenderar. Här visas framtidens design och den ena innovativa lösningen efter den andra brukar avlösa varandra. Mycket snyggt. lite galet och lite kul om vartannat. Det är även ett flertal trevliga föreläsningar att gå på, och jag lovar- du får massor av inspiration! Min kollega Jenny Marcuson kommer att rapportera därifrån, så läs hennes artikel på torsdag!

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Stockholm Furniture & Light Fair 7-11 februari på Stockholmsmässan. Bilden togs i montern Agneta Livyn Home på Formexmässan i januari.

StockholmsmässanNyckelord:

Arbetsrum

Badrum

Balkong

Barn

Belysning

Inredning

Inspiration

Kök

Ljus

Mässor

Nyheter

Sovrum

Tips

Trädgård

Utomhus

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår