AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 maj 2013

Stockholm stripe - svart och vitrandigt -överallt!

Idag när jag var runt på Stockholm Fashionsweeks visningar för att titta på hösten och vinterns inredningskollektioner så tog jag på mig mina randiga byxor... De får en del uppmärksamhet i sig - men får förstås ännu mer när jag håller i en lampa i samma tyg! Det blev en hel del skratt under dagen, när jag både hittade en Ikeasoffa i Bemz randiga tyg och en uppsättning stolar hos Fogia i svart och vitrandigt.
Höjdpunken var också när jag träffade stylisten och journalisten Camilla Julner - som också hade klätt sig i "Stockholmsrandigt" matchat med blått. De var till och med några som frågade om vi bestämt det redan innan. Svaret på den frågan är Nej. Inte heller hade jag planerat att klä mig i lampskärmstyg.

Foto: Annika Rådlund, Anne Haavisto och okänd
Foto: Annika Rådlund, Anne Haavisto och okänd

Stolar klädda med svart och vitrandigt tyg, Stockholm rand hos Fogia. Jag håller i en lampa som kommer i Ellos sortiment i höst. I Bemz showrrom fanns en memoboard med en bild på Ikeas Klippansoffa 3-sits Ikea klädd i Bemz tyg Stockholm Stripe - Jet Black. Min tygväska är sydd i randigt tyg från Ikea.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår