AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 mars 2014

Stolpfria räcken på uteplatsen ger glasklar sikt

Att välja staket och räcken är inte alltid helt lätt. Det ska passa i hop med både huset och trädgården och gärna vara lätt att underhålla. Man får tacka utvecklingen för alla underhållsfria material som har dykt upp på marknaden. Jag gillar egentligen trä bäst, men man får också tänka till där om man orkar stå och skrapa och måla då färgen flagnar. På en uteplats så är det fint om räcket inte avgränsar för mycket mot trädgården och att det även ger lite utsikt. Med glasräcken så ser man hela omgivningen, man kanske vill ha bättre uppsikt på barnen, ha bättre utsikt mot sjön och beundra blommorna man nyss planterat utanför. Just nu kan man bara beundra snön, men tids nog kommer våren och jag hoppas det blir snart..

Soreno glasräcke Foto: Räckesspecialisten
Soreno glasräcke Foto: Räckesspecialisten

Sereno PostFree glasräcke släpper in ljus och skymmer inte utsikten. Den skymmer inte insynen heller så om man har en granne tätt inpå på en sida av uteplatsen så kan man välja något insynsskydd där. 2950 kr/meter hos Räckesspecialisten. En kant upptill i rostfritt stål finns som extra tillval.

 

Räckesspecialisten

Gilla gärna Allt om bostad på facebookNyckelord:

Hus

Inspiration

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår