AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 mars 2014

Studsmattan North – nedgrävd, oval eller som igloo

Nu lanserar Studsexperten sina nya modeller North Challenger och North Explorer, med patenterade säkerhetsdetaljer. De nya studsmattorna från North finns både som runda eller ovala och dessutom i en låg variant som går att gräva ner. Extra hoppglädje får man genom att fjädrarna går att justera efter ålder och vikt på den som hoppar. genom det patenterade säkerhetssystemet HPS, som tar bort risken att en fot eller hand fastnar mellan fjädrarna. För att undvika att man klämmer sig täcker hoppduken in fjädrarna helt och hållet. Skyddsnätet lägger sig dessutom som en ficka mot kantskyddet vilket gör att foten inte kan halka ner mellan nätet och mattan. Nätet hålls alltid stängt genom en omlottingång som stänger sig automatiskt. Det verkar smart tycker jag. Min kompis dotter ramlade nämligen ur den studsmatta som de här, precis vid skraven, och det slutade med en bruten arm.

Studsmatta/Studsexperten
Studsmatta/Studsexperten

Genom det medföljande softpaketet kan man ändra längden på fjädrarna och därmed studsen på mattan. Är barnen små väljer man en mjuk studs, när de blir äldre eller när vuxna ska använda studsmattan till t ex träning anpassar man fjädrarna så att mattan blir hårdare. North finns i oval och rund form. Vilken man väljer beror dels på vilken form som passar bäst i trädgården, dels på vad man vill använda studsmattan till. Den fem meter långa ovala studsmattan North Explorer är unik i sin form och lämpar sig för trix som kräver en större yta eller om man vill ha bollekar på mattan. För den som tycker att studsmattan är för iögonenfallande, finns North i en låg variant som går att gräva ner så att bara 25 cm sticker upp ur gräsmattan. Det mesta av försäljningen sker via nätet, men det finns även lagershopar i Stockholm, Göteborg och Malmö (öppnar 1 april). Nya North Challenger finns på marknaden från mitten av mars och North Explorer i april.

North Challenger
Mått: 300, 360 & 430
Pris: från 4 890 kronor
Inköpsställe: www.studsexperten.se

North Explorer:
Mått: 350, 420 & 500
Pris: från 5 390 kronor
 

StudsexpertenNyckelord:

Nyheter

Prylar

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår