AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 mars 2015

Styla garageporten i vår

Istället för att titta på en tråkig garageport kan du titta på en väderkvarn vid ett holländskt tulpanfält, en vespa framför ett landskap i Toscana, eller ljust lila blommande buskar någonstans vid Medellhavet. Med mer än 350 mönster att välja mellan på style-your-garage.com, har de något för alla som vill väcka uppmärksamhet. Förutom vår och sommarbilder finns motiv på djur, flygplan, och konstverk. Och naturligtvis finns det gott om fordon - allt från klassiska bilar, motorcyklar och sportbilar till lastbilar.

Style your garage
Style your garage

De ljusäkta och väderbeständig garagemotiven sitter fast med ett speciellt kardborreba och dubbelhäftande tejp. Det ska gå att ta bort dem utan att det blir några märken kvar, ifall du skulle vilja byta dem med ett nytt tema på sommaren - kanske till och med med din favorit semesterfoto. www.style-your-garage.com.Nyckelord:

Inspiration

Övrigt

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår