AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 december 2017

Styla hemmet med digital homestaging tjänst

Det finns nu flera företag som erbjuder digital homestaging tjänst, något som många efterfrågar inför bostadsförsäljningar och event. Beleco är ett av de företag som har satsat på detta och de har en flexibel homestaging tjänst som gör det möjligt att få digital styling hjälp och hyra inredningspaket i allt från en dag och upp till sex veckor.

Tillsammans med inredaren Karin Elfström har Beleco satt ihop tre paket: light, trend och premium som är anpassade för olika typer av hem och budgetar. Passande oavsett om du vill inreda ett exklusivt hem med den drömlika djupblå sammetssoffan eller söker en mer jordnära look med material i naturfärger. Paketen beställs på Belecos hemsida och levereras direkt till dörren, vid hyresperiodens slut hämtar de upp allt.

Tanken är alltså att man kan göra hemmet mer trendigt och snyggt och man slipper ha en massa slitna möbler på fotografierna inför en försäljning....dessutom kan de tipsa om yteffektiva saker så att hemmet inte ser så belammrat ut och man kan visa köparen hur man kan möblera smart, något som säkert gör att bostadspriset ramlar upp x antal tusenlappar.

Foto: Even Steven Agenturer
Foto: Even Steven Agenturer

Så fint med den grå träsoffan! Den blev jag inspirerad av, varför ha vitt på allting? En snygg inredning med en röd tråd (oavsett vad det är) är alltid fint - det brukar kännas mindre rörigt tycker jag om man har ett genomgående tema. Just denna bild kommer från Even Steven Agenturer som också arbetar med styling och staging inför bostadsförsäljning. Deras priser ligger på 400-650 kr/kvm men kan variera utifrån objektets behov.

Beleco har olika priser på olika stylingpaket och de kan ligga från: 2500kr - 15 000 kr- Just deras tjänst är idag endast tillgänglig Stockholm och Mälardalen.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.beleco.com www.evenstevenagenturer.comNyckelord:

Bostäder

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår