StyRa Solskydd

Visa alla produkter från: StyRa Solskydd

Markiser & solskydd från StyRa Solskydd

Balkongmarkis - Se mer på vår hemsida

Balkongmarkis

Slipp bortblåsta parasoll och jobbiga soltimmar, och låt istället vår balkongmarkis göra jobbet. Med en balkongmarkis skapar du skön skugga på din balkong samtidigt som du sänker innetemperaturen märkvärt under sommarmånaderna.

Alltid måttanpassat, allt tillverkas efter beställning.
Över 100 markisvävar att välja mellan.
Går att motorisera & automatisera.

Fönstermarkiser - Se mer på vår hemsida

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser, klassiska fallarmsmarkiser med anor från tidigt 70-tal. Med sin moderna form och design är våra fönstermarkiser utformade för att vara ett effektivt solskydd som på ett smidigt sätt löser de problem solen för med sig. Upptäck våra olika fönstermarkiser här!

Gör din markis som ny igen - Se mer på vår hemsida

Gör din markis som ny igen

Man brukar säga att en markisduk oftast håller mellan 10-15 år vid normal användning. Men markisens övriga delar håller betydligt längre än så. För att slippa byta ut en helt funktionsduglig markis kan man istället byta enbart markisduken.

Nya dukar på din bostad kommer skapa ett helt nytt hus. Har du t.ex. nyligen målat om ditt hus kan detta vara en klockren lösning för att få en helt ny look på huset i kombination med den nymålade fasaden.

Takzip & Pergola - Se mer på vår hemsida

Takzip & Pergola

Med en Pergola får du ett stilfullt och tilltalande solskydd samtidigt som den skapar en mysig oas och illusion av ett rum ute. Med sina olika varianter, tillval och designfördelar harmoniserar pergolan perfekt med ditt hus, oavsett om det är ett sekelskifteshus eller en modern villa. Upptäck våra olika modeller här!

En Takzip är ett stilrent och formsäkert solskydd för takfönster. Med detta smarta solskydd slipper du gassande sol från dina takfönster och dessutom sänks innetemperaturen märkbart genom att skugga på utsidan av fönstret. Upptäck vår modell här!

Terrassmarkis T400-Serien - Se mer på vår hemsida

Terrassmarkis T400-Serien

StyRa® Terrassmarkis T400-serien består av en serie markiser som var och en har sina specifika egenskaper, för att bäst passa in i alla miljöer. Du kan välja bland 100-tals olika markistyger av absolut högsta kvalité. Alla Profiler är i kraftig strängpressad aluminium och finns som standard i färgerna vit, grå och svart. Markisarmarnas starka fjädrar garanterar maximal dukspänning i utfällt läge.

Terrassmarkis T580 (& T570) - Se mer på vår hemsida

Terrassmarkis T580 (& T570)

StyRa® Terrassmarkis T580 är en vidareutveckling av StyRas T400-serie. Markisen skyddas effektivt mot smuts, regn och snö av en täckande kassett och en kraftig frontprofil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart. StyRa® Terrassmarkis T570 är samma som T580, men utan täckande bottenplåt. (dukröret är alltså synligt underifrån)

Terrassmarkis T720 - Se mer på vår hemsida

Terrassmarkis T720

StyRa® Terrassmarkis T720 är den perfekta markisen för din uteplats eller balkong. Den är alltid motordriven och kan styras via din smartphone, fjärrkontroll eller automatik. När markisen inte används skyddas den i sitt inre läge av en sluten kassett, snyggt och hållbart i längden. Du har möjlighet att välja till LED-belysning i armarna för att fortsätta en härlig kväll under markisen.

Terrassmarkiser - Se mer på vår hemsida

Terrassmarkiser

En klassisk och funktionell markis utformad för dig att vistas under. Med våra terrassmarkiser får du allt i ett paket. Samtidigt som du skyddar husets insida från solens starka strålar skapar du också en skuggad plats ute. En uppskattad markis som finns i flera modeller och hundratals färger och vävar. Upptäck våra olika modeller här!

Zip Screen & Screen - Se mer på vår hemsida

Zip Screen & Screen

Zip Screens & Screens är mycket smarta och stilrena solskydd med en noga planerad design. Till skillnad från vanliga fönster- och terrassmarkiser löper screens längs med hela fönstret i ett lodrätt läge. Tack vare vävens tekniska egenskaper påverkas inte utsikten märkbart. Upptäck våra olika modeller här!