AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

31 juli 2014

Supernöjd med min vita trädgårdsmöbel - som är ihopfällbar

Jag hade ju en sådan himla tur så att jag gick och vann den här trädgårdsmöbeln i en fototävling. Är supernöjd med den då stilen passar perfekt till min terrass och att den dessutom går att fälla i hop, praktiskt då det är dags att ställa undan den för hösten.Hoppas att den dagen dröjer...man vill ju helst klamra fast i de sköna sommardagarna lite till.
Om man funderar på att köpa en ny trädgårdsmöbel till nästa säsong så är det ett ypperligt tillfälle nu - då det är rea på många ställen. Jag såg att även denna möbel finns på rea nu så jag funderar på att köpa en till så att man kan sätta ihop borden då man är många och vill duka långbord.

Hagen / Jysk
Hagen / Jysk

Jag är supernöjd med min nya trädgårdsmöbel Hagen från Jysk. Det man kan tänka på om man köper en vit möbel är att man blir bländad om det är soligt ute - därför är det bättre med ett mörkare parasoll till och inte välja ett vitt... Denna möbel är tillverkad i trä och metall och det går att välja om man vill ha fyra stolar eller två stolar och en bänk, jag har det sistnämnda. Det är skön lutning på både stol och bänk och bra stag att lägga upp fötterna på under bordet.
Möbelserien Hagen finns nu på rea hos Jysk, bord 800 kr (1699 kr), bänk 700 kr (1399 kr) och stol 375 kr/st (699 kr/st).


JyskNyckelord:

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår