Svenska HusCompagniet

Visa alla produkter från: Svenska HusCompagniet

Stenhus, Tegelhus från Svenska HusCompagniet

Ett 2-planshus med minimalistisk arkitektur - Se mer på vår hemsida

Ett 2-planshus med minimalistisk arkitektur

Det här formstarka 2-planshuset har en vacker mörk tegelfasad. En husvolym som tar för sig och är en praktisk lösning för dig som vill njuta av utsikt eller få ut mycket boyta på en mindre tomt.

Skapa en planlösning som på nedre plan rymmer härliga gemenskapsytor och låt den privata sfären få ta plats på plan två.

Ett H-Hus med traditionell och lantlig charm - Se mer på vår hemsida

Ett H-Hus med traditionell och lantlig charm

Den här stilen ligger många varmt om hjärtat. Huset ger en ombonad och hemtrevlig känsla med traditionsrik arkitektur. Det är en stil som fungerar i de flesta husformer och med sadel- eller valmat tak, med eller utan takfot. Hos oss har du en enorm frihet att skräddarsy just ditt drömhus.

Ett klassiskt enplanshus i vinkel med optimalt platsutnyttjande - Se mer på vår hemsida

Ett klassiskt enplanshus i vinkel med optimalt platsutnyttjande

Det här enplanshuset i vinkel säkrar härliga vyer mot uteplatsen och trädgården. Stora fönster skapar en frihetskänsla och skön atmosfär. Matplatsen och vardagsrummet kan få flyta ut på terrassen stora delar av året eftersom den är under tak.

Ett knäckt hus med rödputsad fasad - Se mer på vår hemsida

Ett knäckt hus med rödputsad fasad

Har du en tomt med oregelbunden form så är ett knäckt hus ett bra alternativ. Du kan välja att knäcka huset där det passar bäst. Med stora fönster ut mot trädgården suddar du ut gränsen mellan ute och inne och får en fin kontakt med naturen.

Husets stil kan ändras efter smak exempelvis genom att välja annan takform, fönster eller fasadmaterial.

Ett rakt enplanshus i en industriell stil - Se mer på vår hemsida

Ett rakt enplanshus i en industriell stil

Huset har en elegant mörk tegelfasad och ett vackert sadeltak som tillsammans skapar känslan av en industriell arkitekturstil. På insidan har huset en generös takhöjd som får huset att kännas extra luftigt och rymligt. Det här raka huset har en indragen terrass. Matplatsen kan flyttas ut på terrassen stora delar av året eftersom den är indragen under tak och ger dig möjlighet att förlänga utesäsongen.

Ett stilrent T-Hus med formstarkt och tidlös design - Se mer på vår hemsida

Ett stilrent T-Hus med formstarkt och tidlös design

Uppskattar du enkelhet så passar det här minimalistiska T-huset din stil. Rena linjer och formstarka husvolymer utan överflödiga detaljer. Det är ofta den stil vi tänker på när vi pratar om dansk arkitektur. Ett hus i den här formen skapar möjlighet för stor umgängesytor i husets kärna. På utsidan skapas trevliga terrasser som ramas in av fasaden.

Industriellt och urbant i 1,5 plan – ett hus med karaktär - Se mer på vår hemsida

Industriellt och urbant i 1,5 plan – ett hus med karaktär

Den industriella stilen har de senaste åren etablerat sig som en stil att räkna med. Inspirationen kommer från arkitektur och inredning i New York och Berlin. De enorma spröjsade fönsterna ger ett fantastiskt ljusinsläpp i de stora rymliga rummen. Speciellt den stora fönsterytan i frontespis som går över båda våningsplanen. Materialvalen står i fokus i den industriella och urbana stilen. Här finns plats att vara kreativ och tänka nytt – ett hus som sticker ut i mängden