AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 december 2017

Svenska Shyness succékollektion Butterfly utökas

Det svenska textilföretaget Shyness grundades 2009 och har sedan dess etablerat sig till ett premiummärke med Oeko-Tex-certifierade produkter som är fria från kemikalier som är skadliga för människan och naturen. Deras tillverkning sker inom EU, framför allt i Baltikum men även i Italien men designen utgår från skandinavisk tidlöshet och kännetecknas av stilsäkra mönsterbilder och genomtänkta detaljer. Så kolla in dem om du vill ha bäddset, dukar eller annat i hög kvalité. Shyness utsågs till ”Årets sovrumsprodukt” av Elle Interiörs Designpris 2010 för bäddtextilerna Sober och Serenity, Här nedan bilder från deras succékollektion Butterfly som nu med fler färger och som sängkläder.

Schyness textilkollektion Butterfly
Schyness textilkollektion Butterfly

Textilerna finns att köpa i utvalda heminredningbutiker såsom NK i Göteborg och Atlantis Sängspecialisten i Stockholm och finns förstås även på nätet.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.shyness.seNyckelord:

Inspiration

Nyheter

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår