AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 september 2012

Svenska stolen Zig Zag - en blivande klassiker?

Möbeltillverkaren Hans K lanserade i vintras en ny pinnstol signerad av den nyutexaminerade formgivaren Marcus Johansson. Han har skapat en karakteristisk pinnstol skön sittkomfort men med ett tydligt grafiskt uttryck. Den utkom först i rödbets, svartbets, vit och oljad ek men nu har även mörkgrön och mörkblå tillkommit. Den här stolen är snygg tycker jag, och till ett vettigt pris. Den känns tidlös men ändå modern. Kanske blir det en klassiker så småningom? Bara att det är svensk design tycker jag är trevligt.

Zig Zag från Hans K
Zig Zag från Hans K

Zig Zag i rödbets, svartbets, vit och oljad ek. Den finns även i mörkgrön och mörkblå. Sideborden är från samma serie, och där följer både glas- och trälucka med. Stolen kostar 1820 kr i alla färger utom ek där den kostar 2190 kr. Små sittdynor i skinn eller ull finns att köpa till i olika färger.

Hans KNyckelord:

Inredning

Kök

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår