AlltomBostad
 
Swedoor JW

Visa alla produkter från: Swedoor JW

Innerdörrar & Ytterdörrar från Swedoor JW

Säkerhetsytterdörrar RC3 - Se mer på vår hemsida

Säkerhetsytterdörrar RC3

NYA UNIKA SÄKERHETSYTTERDÖRRAR I TRÄ

Våra nya säkerhetsklassade ytterdörrar är lika snygga som vilka designdörrar som helst. Och det utan att dörrarna förlorar några som helst säkerhetsaspekter. För villaägaren innebär detta unika ytterdörrar – medan inbrottstjuven får en tuff match.

Säkerhetsklassade ytterdörrar är inte alltid särskilt estetiskt tilltalande. De flesta är tillverkade i stål och passar sällan till våra ombonade hem. Swedoors nya säkerhetsklassade ytterdörrar i trä med samma inbrottssäkerhet, ändrar på detta. Med bättre isolerförmåga och designmöjligheter är Swedoors nya dörrsortiment ett välkommet tillskott på marknaden.

ADVANCE-LINE Character ytterdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Character ytterdörrar

Character är vår senaste stolthet bland ytterdörrarna. Dess unika glasöppningar utan lister och skruvar sätter en ny standard för vad rena linjer är. Nu kan du skapa en entré med ett mycket stilrent och personligt uttryck. Dörrarnas design, dolda gångjärn, massiva konstruktion och patenterade konstruktionslösningar bidrar också till den exklusiva känslan som Character förmedlar.

ADVANCE-LINE Function ytterdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Function ytterdörrar

Function är ytterdörrar som designats med inspiration från både 1930-talets funktionalism och den nyfunkis som vi idag upplever. Dörrarna har många innovativa lösningar som exempelvis en unik glasmetod med lister utan skarvar eller skruvar.

ADVANCE-LINE Classic ytterdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Classic ytterdörrar

Classic är en serie ytterdörrar där traditionellt möter nyskapande. Här finner vi de klassiska influenserna från svunna tider samtidigt som vi integrerat alla de innovativa konstruktionslösningar som kan önskas av en modern dörr av högsta klass. Vi på Swedoor JW betraktar dessa dörrar som klassiska verk och de har därför fått namn efter de stora musikaliska kompositörerna.

ADVANCE-LINE Charisma innerdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Charisma innerdörrar

Charisma är en innerdörr med 3D- struktur på ytan, något som ger en känsla av djup och perspektiv. Välj mellan tre olika utföranden och två olika glasöppningar. Alla dörrar i denna serie kan fås som skjutdörrar.

ADVANCE-LINE Unique innerdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Unique innerdörrar

Unique är en serie moderna och spännande dörrar där valmöjlighet står i fokus. Här finns stora möjligheter att ge dina dörrar olika uttryck - klassiska linjer, markant uppseendeväckande eller stilrent och tidlöst, valet är fritt! Varje dörr i denna dörrserie erbjuds, på samma sätt som våra övriga innerdörrar, även som infälld skjutdörr och utanpåliggande skjutdörr.

ADVANCE-LINE Craft innerdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Craft innerdörrar

Craft är en nutida version av klassiskt handbyggda spegeldörrar. Craft får sin karaktär och styrka av dess sammansatta delar, höga finish och de omgivningar dörren befinner sig i. Därför passar dessa dörrar både till den exklusiva sekelskiftsvillan och till den moderna stilfulla lägenheten. Dörrar i denna dörrserie erbjuds även som skjutdörrar.

ADVANCE-LINE Compact innerdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Compact innerdörrar

Compact är en exklusiv spegeldörr med rena linjer. Mönstret är format i ett stycke utan skarvar och dörren är uppbyggd kring en massiv ljudisolerande kärna som ger ett exklusivt intryck. Dessa dörrar har också en extra slitstark yta som är lätt att rengöra. Dörrar i denna dörrserie erbjuds, på samma sätt som våra övriga innerdörrar, även som infälld skjutdörr och utanpåliggande skjutdörr.

ADVANCE-LINE Stable innerdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Stable innerdörrar

Stable är en serie dörrar som står för enkelhet och nordisk minimalism. De rena linjerna och den massiva ljudisolerande kärnan gör att dina dörrar förmedlar ett rent och stilfullt budskap. Stabledörrarna har också en blänkande och vacker finish. Användningsområdet för dessa dörrar är obegränsad. De passar lika bra i ett minimalistiskt funkishus som i en färgrik bohemlya.

ADVANCE-LINE Stable Effect innerdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Stable Effect innerdörrar

Stable Effect är en serie dörrar som står för enkelhet och nordisk minimalism. De rena linjerna och den massiva ljudisolerande kärnan gör att dina dörrar förmedlar ett rent och stilfullt budskap. Stabledörrarna med sina effektfulla mönster och moderna glasöppningar har också en blänkande och vacker finish. Användningsområdet för dessa dörrar är obegränsad. De passar lika bra i ett minimalistiskt funkishus som i en färgrik bohemlya.

ADVANCE-LINE Stable Nature innerdörrar - Se mer på vår hemsida

ADVANCE-LINE Stable Nature innerdörrar

Vårt senaste tillskott bland innerdörrarna med exklusiva fanér och massiv ljudisolerande stomme. Går även att kombinera med Unique för att få glasade dörrar utan synliga glaslister.

clever-line ytterdörrar - Se mer på vår hemsida

clever-line ytterdörrar

En serie bra, solida ytterdörrar i olika utföranden, både traditionella och moderna. Ytterdörrarna har en lätt, fullt isolerad kärna ,justerbara gångjärn och ett förstärkt slutbleck. Dörren levereras alltid monterad i karm.

clever-line Easy innerdörrar - Se mer på vår hemsida

clever-line Easy innerdörrar

Easy är en enkel dörr med lätt konstruktion och slät yta. En prisvärd, stabil produkt som fyller ditt grundläggande behov. Dörrar i denna dörrserie erbjuds, på samma sätt som våra övriga innerdörrar, även som infälld skjutdörr och utanpåliggande skjutdörr.

clever-line Easy Nature innerdörrar - Se mer på vår hemsida

clever-line Easy Nature innerdörrar

Easy Nature är en serie släta dörrar med äkta ädelträfanér. Dörrarna erbjuds i sex olika träslag och passar bra för dig som vill att dina dörrar ska förmedla ett levande och exklusivt intryck med rena linjer. Dörrar i denna dörrserie erbjuds, på samma sätt som våra övriga innerdörrar, även som infälld skjutdörr och utanpåliggande skjutdörr.

clever-line Purity innerdörrar - Se mer på vår hemsida

clever-line Purity innerdörrar

Purity är en enklare version av våra dörrar i serien Unique. Deras vita kulör och rena, enkla linjer gör att dessa dörrar passar bra i många moderna miljöer. Dörrar i denna dörrserie erbjuds, på samma sätt som våra övriga innerdörrar, även som infällda skjutdörrar och utanpåliggande skjutdörrar.

clever-line Style innerdörrar - Se mer på vår hemsida

clever-line Style innerdörrar

Style är en lätt, formpressad dörr med klassiskt spegelmönster. En prisvärd, stabil dörr som fyller ditt grundläggande behov av vad en dörr ska ge. Dörrar i denna dörrserie erbjuds, på samma sätt som våra övriga innerdörrar, även som infälld skjutdörr och utanpåliggande skjutdörr.

clever-line Tradition innerdörrar - Se mer på vår hemsida

clever-line Tradition innerdörrar

Tradition är en serie gedigna dörrar i massiv furu. Sudda ut gränsen mellan ute och inne, ta in naturen i ditt hem och låt kvistar, årsringar och spelet i färgnyanserna ge en rustik, stämningsfull och varm atmosfär. Dörrarna erbjuds dessutom i många varianter och i en rad olika nyanser. Dörrar i denna dörrserie erbjuds, på samma sätt som våra övriga innerdörrar, även som skjutdörrar.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår