AlltomBostad
 
Swegon

Visa alla produkter från: Swegon

Köksfläktar från Swegon

Smart spiskåpor - Se mer på vår hemsida

Smart spiskåpor

Också i villor kan spiskåpan anslutas via kanalen till ventilationsaggregatet. Spiskåpan behöver inte någon separat fläkt, avluftskanal, takgenomföring eller takhuv. Möjliggör balanseringsfunktion för spiskåpa.

Aggregatintegrerade Spiskåpor - Se mer på vår hemsida

Aggregatintegrerade Spiskåpor

För villor med ett ventilationsaggregat placerat i köket. Spiskåpan ansluts direkt till ventilationsaggregatets botten. Spiskåpan behöver inte någon separat fläkt, avluftskanal, takgenomföring eller takhuv. Möjliggör balanseringsfunktion för spiskåpa.

Spiskåpor för takfläkt - Se mer på vår hemsida

Spiskåpor för takfläkt

Smart spiskåpor kan anslutas direkt tilll en modern EC-takfläkt. Styrning av en äldre AC-driven takfläkt är möjlig med hjälp av ITFC-transformatorn som finns som tillbehör

CASA Twist + CASA F - Fläktenhet för spiskåpor - Se mer på vår hemsida

CASA Twist + CASA F - Fläktenhet för spiskåpor

Med hjälp av fläktenheten Twist förvandlar du din Smart spiskåpa till en modern och funktionell spisfläkt och/eller frånluftsfläkt. Det är en utmärkt lösning för renoveringsobjekt, vid exempelvis köksrenoveringar, eller om du vill förnya din frånluftsfläkt. Tack vare fläktenheten Twist behöver du inte nöja dig med en gammalmodig spiskåpa i ett nytt kök, utan kan välja en elegant spiskåpa ur Swegons moderna Smart-sortiment. Samtidigt spar du energi och förbättrar inomhusluftens kvalitet.

Spisvakt - Se mer på vår hemsida

Spisvakt

Spisvakten hjälper till att förebygga typiska olyckor i köket genom att förhindra obevakad användning av spisen och genom att bryta strömmen om man glömmer att stänga av spisen.

Tillbehör CASA - Se mer på vår hemsida

Tillbehör CASA

Välj bland olika tillbehör för att anpassa CASA som du vill ha det. Varför inte ett styrsystem och uppkoppling över WiFi? Det finns också många andra produkter för att komplettera installationen i ditt hem.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår