AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 mars 2017

Tålig köksbänk i trädgården

Många nöjer sig inte längre med att endast grilla utomhus utan vill också ha möjligheten att förbereda hela middagen ute i trädgården. Med Dekton, som är en ny ultrakompakt kvarts, kan man skapa en välplanerad arbetsyta som tål alltifrån regn och frost till extrem värme. Det ska ha hög motståndskraft mot fläckar, finns i fyra olika tjocklekar och i ett flertal olika färger. Materialet är UV-resistent och kommer därför inte blekas med tiden. Ger garanterat en mer lyxigare känsla än rostfritt.

Dekton bänkskiva utomhus
Dekton bänkskiva utomhus

Under sommarhalvåret tenderar vi att vilja tillbringa mesta möjliga tid utomhus. Ett utekök är perfekt för då kan man även flytta alla alla förberedelser inför middagen utomhus. Att välja material till sitt utekök kan vara svårt och det gäller att tänka långsiktigt. Det finns försås en hel del olika lösningar i olika prisklasser. Dekton ska i alla fall vara ett extremt tåligt bänkskivematerial som passar som tål både värme som frost, temperaturväxlingar, slag och repor. Egenskaperna i materialet gör att det kan stå ute året runt, även i norrland.
www.dekton.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inspiration

Kök

Nyheter

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår