AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 februari 2013

Tapetnyhet! Småfåglar som håller små smycken

Det är kul med tapeter som har något mer än bara det man ser vid första anblicken. Här är det småfåglar som sitter på grenar, men när man kommer närmare så syns detaljerna bättre och då ser man att de färgglada typerna håller i små glimmande smycken. Jättefin tycker jag! Min kompis hade också en tapet som visade speciella detaljer när man kom närmare. Vid första anblicken såg det bara ut som ett vanligt mönster men vid en närmare titt så var det par som älskade i olika ställningar. Den var uppsatt i köket på hennes nyinköpta lägenhet, det tyckte hon var mindre kul.

Madame de Pompadour/Photowall Foto: Annika Rådlund
Madame de Pompadour/Photowall Foto: Annika Rådlund

Tapeten Madame de Pompadour finns med trägrenar i silver eller guld. Fototapeten anpassas efter väggens storlek och kostar 415 kr/kvadratmeter hos Photowall.se. Bordet på bilden högst upp kommer från Captidesign och lutar stadigt mot väggen utan att behöva skruvas fast.

 

Capti Design
PhotowallNyckelord:

Arbetsrum

Detaljer

Inredning

Nyheter

Sovrum

Tapet

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår