AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

31 mars 2015

Tävling! Vinn en elektrisk fönstertvätt från Kärcher!

Med Kärchers fönstertvätt WV 2 går fönsterputsen som en dans! Det är en helt ny eldriven fönstertvätt med sugfunktion som kan användas när man ska tvätta fönster, speglar eller glasbord. Den ska inte lämna några ränder och vara helt droppfri. Dessutom har den längre batteritid än sin föregångare och är ännu smidigare, lättare och tystare. Först sprayar man ytan med vatten och rengöringsmedel med hjälp av sprayflaskan. Sedan tvättar man med tvättmunstycket och mikrofiberduken och därefter suger fönstertvätten upp allt överflödigt smutsvatten.
Voilà - ytan är blank och ren!

Så här gör du för att tävla:
1. Från vilket land kommer rengöringsproduktföretaget Kärcher?
2: Varför vill du vinna en Kärchers fönstertvätt?

Mejla svaren och dina kontaktuppgifter till: annika.radlund@alltombostad.se senast den 17 april. Vinnaren meddelas via mejl och här på bloggen och fönsterputsen skickas till vinnaren med post. Lycka till!

Kärcher WV2
Kärcher WV2

Fönstertvätten kan användas på fönster, speglar, glasbord, plattor och klarar även enkelt av spröjsade fönster om man använder spröjsmunstycket. Per batteriladdning ska man hinna putsa cirka 75 m² = 25 fönster, Detta ingårr: Sprayflaska och skrapa, laddare och mikrofiberduk. Mer info hittar du här på Kärchers hemsida.

 

Gilla oss gärna på facebook

Tips! Vi tävlar ut en till fönsterputs på vår Instagramsida.Nyckelord:

Tävling

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår