AlltomBostad
Teckentrup Scandinavia AB

Visa alla produkter från: Teckentrup Scandinavia AB

Innerdörrar & Ytterdörrar från Teckentrup Scandinavia AB

Rostfria dörrar - Se mer på vår hemsida

Rostfria dörrar

Om du önskar glansfulla designeffekter och attraktiva, individuella lösningar kan Teckentrup erbjuda det du söker. Teckentrup har många rostfria dörrar och portar i högvärdigt och i stort sett outslitlig ädelstål i sitt produktprogram. Framför allt där hygien och renlighet är en viktig faktor är dörrar och portar i ädelstål bästa alternativet. Modernaste tillverkningsanläggningar, högvärdiga råmaterial och en förstklassig bearbetning garanterar maximal funktionalitet, lång livslängd och enkelt underhåll. Teckentrups rostfria dörrar och portar används överallt där det ställs mycket höga krav på hygien, i speciellt utsatta miljöer där man behöver ett speciellt skydd och där man samtidigt önskar en modern och estetisk interiör. Allt detta är möjligt tack vare det stora utbudet av olika ytdesigner, de många attraktiva beslagen och de tilltalande och samtidigt stabila ädelstålsgångjärnen. Det exklusiva materialet ädelstål används mer och mer som stilpräglande element även i arkitektoniskt exklusiva objekt.

Säkerhetsdörr för lägenhet - Se mer på vår hemsida

Säkerhetsdörr för lägenhet

Du ska kunna känner dig säker när du stänger om dig. Därför har vi byggt in alla tänkbara säkerhetsfunktioner i en om samma dörr: skydd mot inbrott, brand, rökutveckling, dofter och oljud.

Säkerhetsdörr för loftgång - Se mer på vår hemsida

Säkerhetsdörr för loftgång

Du ska kunna känner dig säker när du stänger om dig. Därför har vi byggt in alla tänkbara säkerhetsfunktioner i en om samma dörr: skydd mot inbrott, brand, rökutveckling, dofter och oljud.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår