AlltomBostad
 
Temal Oy

Visa alla produkter från: Temal Oy

Badrumsinredning från Temal Oy

BADRUM - STELLA - Se mer på vår hemsida

BADRUM - STELLA

Stella representerar det allra bästa som finsk design och kvalitet kan erbjuda. Modern och smart formgivning i kombination med emaljerat stål. Stella finns med tre olika rektangulära bassängformer samt i mängder av olika bredd och djupmått, med 5 cm intervall.

BADRUM - TREND - Se mer på vår hemsida

BADRUM - TREND

Trend-serien med sina rena linjer har en modern, tidlös design med klassiska ingredienser samt valfri placering av bassäng till höger, vänster eller mitten. Trend finns i 5 cm intervaller i bredderna 42,5–122,5 cm och djupmåtten 30–50 cm beroende på modell. Finns i fem standardfärger och med flera handtagsalternativ till samma pris.

Stommarna är tillverkade av impregnerade, fuktskyddade skivor och levereras färdigmonterade från vår egen fabrik i Finland. I priset ingår luckor med självdämpande stängning, lådor med självdämpande glidskenor och 3D-justering, PopUp -bottenventil, antislipmatta till alla rektangulära lådor samt platsbesparande, justerbart vattenlås.

BADRUM - MONDO - Se mer på vår hemsida

BADRUM - MONDO

Mondo-seriens avsmalnande hörn och välvda linjer erbjuder funktionalitet och stil i såväl stora som små utrymmen. Välj avsmalnande hörn på höger eller vänster sida, eller på båda sidor. Mondo finns i 5 cm intervaller i bredderna 57,5–122,5 cm och djupmåtten 30–50 cm beroende på modell. Finns i fem standardfärger och med flera handtagsalternativ till samma pris. Stommarna är tillverkade av impregnerade, fuktskyddade skivor och levereras färdigmonterade från vår egen fabrik i Finland. I priset ingår luckor med självdämpande stängning, lådor med självdämpande glidskenor och 3D-justering, PopUp -bottenventil, antislipmatta till alla rektangulära lådor samt platsbesparande, justerbart vattenlås.

BADRUM - ROUND - Se mer på vår hemsida

BADRUM - ROUND

Round-serien är vår lilla möbel med vacker, rund bassäng vilket gör den till det perfekta valet i trånga utrymmen. Möbelserien finns i bredderna 47,5 - 62,5 cm med 5 cm intervall och i djupmåtten 35 och 40 cm. Finns i fem standardfärger och med flera handtagsalternativ till samma pris.

Stommarna är tillverkade av impregnerade, fuktskyddade skivor och levereras färdigmonterade från vår egen fabrik i Finland. I priset ingår luckor med självdämpande stängning, lådor med självdämpande glidskenor och 3D-justering, PopUp -bottenventil, antislipmatta till alla rektangulära lådor samt platsbesparande, justerbart vattenlås.

BADRUM - DESiGN - Se mer på vår hemsida

BADRUM - DESiGN

DESiGN -serien är möbelserien som ger dig möjligheten att skapa din egna, personliga möbel. Kombinera stommar, bänkskivor och handfat av olika storlek och färg och komplettera möbeln med passande handtag och blandare. Välj även handfat enligt smak och tycke. Vårt Loop-handfat är endast 3 mm tjockt och ett smäckert konstverk i emalj. Finns även två funktionella inbyggnadstvättställ Rund och Fyrkant i svart eller vitt. DESiGN finns i bredderna 30–120 cm och i djupmåtten 35–50 cm, med 5 cm intervall. Stommarna är tillverkade av impregnerade, fuktskyddade skivor och levereras färdigmonterade från vår egen fabrik i Finland, med 10 års kvalitetsgaranti.

BADRUM - MODULA - Se mer på vår hemsida

BADRUM - MODULA

Modula-serien är en prisbelönt retro-möbel designad av den finske formgivaren Antti Nurmesniemi, och framtagen för att fira Temals snart 100-åriga historia. I Modula-serien möter Antti Nurmesniemis retro-tvättställ 2010-talets lätthet. Den svarta rörstommen bär tvättstället och låter den lysa som en blomma. Lätta hyllstrukturer kompletterar helheten och håller helheten fräsch och modern - retromodern. Nurmesniemi var en förespråkare för funktionalitet och Modulas design följer människans naturliga tvättposition, som är ellipsformad och uppkommer när vi för händerna under blandaren och tvättar ansiktet. Runt Modula finns en praktisk droppkant som hindrar vatten från att rinna ner på golvet och möbeln.

BADRUM - TEMALETTE - Se mer på vår hemsida

BADRUM - TEMALETTE

Temalette-serien är en klassisk, vit möbelserie - och den enda möbelserien som inte levereras färdigmonterad från vår fabrik i Finland. Temalette kännetecknas av ovala handfat och rektangulära underdelar. Med möbeldjupet 40 cm är blandaren på vänstra sidan, och i djupleken 45 cm är blandaren i mitten.

Stommarna är tillverkade av impregnerade, fuktskyddade skivor. Leveranstiden är kortare än för våra färdigmonterade möbler, vid behov från fabrik till leverans på ca 7 vardagar.

COMBI - Se mer på vår hemsida

COMBI

Combi-serien är badrumsmöbeln med plats för tvättmaskin. Finns i höger- eller vänsterutförande och i alla Temals standardfärger. Kombineras gärna med högskåp. Combi rymmer en tvättmaskin av standardhöjd och bjuder på en stor bassäng såväl som gott om förvaring och avställningsyta. Combi är en populär lösning för små lägenheter och precis som alla Temals produkter tillverkas möbeln i egna fabriker i Finland. Praktiska detaljer som ingår i priset: luckor med självdämpande stängning, lådor med självdämpande glidskenor och 3D-justering, PopUp -bottenventil, platsbesparande, justerbart vattenlås samt stora, hela lådor = mycket förvaring.

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP - Se mer på vår hemsida

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP

Temal har marknadens bredaste sortiment av spegelskåp, LED-ramper med speglar samt planspeglar med 5 cm intervall. I spegelskåpen ingår LED-belysning, dubbelt eluttag samt sminkspegel. Spegelskåpen levereras färdigmonterade och är certifierade av SGS-Fimko (FI) och CE-godkända.

Temals speglar kan fås med LED-belysning. Välj mellan separat LED-belysning eller integrerad belysning i ramp. Alla våra spegelskåp, LED-ramper och separata LED-belysningar har skyddsklass IP44.

FÖRVARINGSMÖBLER - Se mer på vår hemsida

FÖRVARINGSMÖBLER

Temal erbjuder Europas bredaste sortiment med skräddarsydda möbler för förvaring och tvättstuga. Våra förvaringslösningar är planerade så att du stilsäkert kan kombinera dem med samtliga våra möbelserier. Det minsta djupet och den minsta bredden börjar från 20 cm. Därefter växer bredd och djup med 5 cm intervall ändå upp till 58 cm. Oberoende om din möbel är 55 cm bred och 35 cm djup eller något helt annat – hos oss hittar du alltid rätt förvaringsskåp.

Alla våra möbler är tillverkade av impregnerade, fuktskyddade skivor och därför lämpliga i badrum, kök och tvättstuga såväl som i andra utrymmen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår