AlltomBostad
 
Termatec Sverige AB

Visa alla produkter från: Termatec Sverige AB

Spabad & Pooler från Termatec Sverige AB

AZURE Flat - Se mer på vår hemsida

AZURE Flat

Standard utförande

Färg: Silver RAL 9006, antracit DB 703 Polykarbonat: 6mm kanalplast Skenor: Azure - 14mm, natur elox

1 skjutdörr, valfri sida i högsta sektionen Låssida höger

AZURE Compact - Se mer på vår hemsida

AZURE Compact

Standard utförande

Färg: Silver RAL 9006, antracit DB 703 Polykarbonat: 3mm klar Skenor: Azure - 14mm, natur elox

1 skjutdörr, valfri sida i högsta sektionen Låssida höger

AZURE Angle/Edge - Se mer på vår hemsida

AZURE Angle/Edge

Standard utförande

Färg: Silver RAL 9006, antracit DB 703 Polykarbonat: 3mm klar Skenor: Azure - 14mm, natur elox

1 skjutdörr, valfri sida i högsta sektionen Låssida höger

Lågt pooltak - CORONA™ - Se mer på vår hemsida

Lågt pooltak - CORONA™

CORONA™ är en extremt låg modell av pooltak. Passar bra när man inte vill skymma utsikten. Taket, med dess vertikala väggar, är gjort av 4mm kompakt glasliknande polykarbonat som är 200 gånger starkare än glas.

Lågt pooltak -  ELEGANT NEO™ - Se mer på vår hemsida

Lågt pooltak - ELEGANT NEO™

ELEGANT NEO™ har ny design av aluminiumprofilerna med avrundande kanter. Alla Neo modellerna är försedda med nytt automatiskt låssystem för ökad säkerhet och bekvämlighet samt Air Fresh™ gavelluckor för ventilation.

Neo™ Line är nya varianter på våra modeller Elegant, Tropea, Universe, Imperia samt Laguna. Dessa modeller av pooltak tillverkas av aluminiumprofiler som är designade i ett modernt formspråk för att ytterligare smälta in i poolmiljön.

Lågt pooltak -   IMPERIA NEO - Se mer på vår hemsida

Lågt pooltak - IMPERIA NEO

IMPERIA NEO är en låg modell av pooltak som passar bra till små pooler med hög sargkant. Pooltaket är tack vare de vertikala väggarna tillräckligt högt för att tillåta bad med taket stängt.

Lågt pooltak - OCEANIC LOW - Se mer på vår hemsida

Lågt pooltak - OCEANIC LOW

OCEANIC LOW är ett lågt pooltak som har en modern design med glaslikande polykarbonat som är vikt i pooltakets hörn och upp på själva taket, det medför inte bara en spännande design, utan gör att hela konstruktionen blir starkare.

Man kan välja mellan ett tak som är helt i 4mm kompakt ”glasliknande” polykarbonat eller att t.e.x. välja kanalplast uppe på själva taket för bättre isolering.

Lågt pooltak - RIVIERA - Se mer på vår hemsida

Lågt pooltak - RIVIERA

​​​RIVIERA är ett lågt pooltak av samma typ och konstruktion som OCEANIC. Den enda skillnaden är att taket rullar på hjul direkt mot underlaget utan hjälp av skenor.

Lågt pooltak -  VIVA™ - Se mer på vår hemsida

Lågt pooltak - VIVA™

VIVA™ är en ny typ av konstruktion. Taket är ett av våra lägsta och har endast en styrskena. Den motsatta sidan rullar direkt mot underlaget. Fördelen med detta är en mycket enkel manövrering av pooltaket samt att sektionerna kan skjutas oberoende av varandra. Dessutom slipper man en skena på den sida av poolen som man går mest kring,- minskad snubbelrisk!

Lågt pooltak -  VIVA TERRA - Se mer på vår hemsida

Lågt pooltak - VIVA TERRA

VIVA TERRA är det lägsta pooltaket i Termatecs produktprogram och följer nästan terrängen. När det är stängt låter det dig njuta av full utsikt över trädgården och din pool. När det är öppet så är pooltaket ett diskret och utrymmessnålt tak som passar modern bostadsarkitektur. De som söker efter ett nästan osynligt pooltak och ändå vill ha synliga fördelar med ett pooltak, som skydd mot skräp i vattnet, reglering av vattentemperaturen och skydd mot oavsiktligt fall in i poolen, kommer att uppskatta detta pooltak.

Medelhöga pooltak - UNIVERSE NEO™ - Se mer på vår hemsida

Medelhöga pooltak - UNIVERSE NEO™

UNIVERSE NEO™ är en utveckling av vår klassiker universe. Taket är medelhögt och väldigt tåligt, rekommenderas i områden med mycket snö. Neo profilerna ger Universemodellen en modern design och finish. Automatiskt låssystem samt plana skenor gör taket mycket lätt hantera. Pooltaket är försett med Air Fresh™ gavelluckor för ventilation.

Medelhöga pooltak - TROPEA NEO™ - Se mer på vår hemsida

Medelhöga pooltak - TROPEA NEO™

TROPEA NEO™ är en medelhög modell som gör det möjlig att vistas under pooltaket, dock inte med full ståhöjd. Tropea är en kompromiss i de fall man vill ha lite höjd men inte vill skymma utsikt från från huset. Alla Neo modellerna är som standard utrustade med en ny typ av låssystem för ökad säkerhet och bekvämlighet.

Höga pooltak - LAGUNA NEO™ - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - LAGUNA NEO™

LAGUNA NEO™ bildar en hall över poolen med full ståhöjd. Ni kan placera ut möbler och skapa ett mysigt badhus att vistas i även vid dåligt väder. Laguna Neo™ är tillverkad i smakfullt avrundade profiler och kan eventuellt anslutas mot befintlig vägg. Alla Neo modellerna är försedda med en ny modell av låssystem för ökad säkerhet och bekvämlighet.

Höga pooltak - OCEANIC HIGH - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - OCEANIC HIGH

​​​​OCEANIC HIGH är ett högt pooltak med full ståhöjd. Modern design med glaslikande polykarbonat som är vikt i pooltakets hörn och upp på själva taket gör att taket upplevs som mycket luftigt och rymligt. Vikningen av polykarbonaten medför inte bara ett spännande visuellt formspråk, utan gör att hela konstruktionen blir starkare. Man kan välja mellan ett tak som är helt i 4mm kompakt, en glasliknande polykarbonat, eller att t.e.x. välja kanalplast uppe på själva taket för bättre isolering.

Höga pooltak -  OLYMPIC™ - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - OLYMPIC™

OLYMPIC™ är en modell som är unik både i såväl funktion som form. Med sin mjuka design smälter den in fint i trädgårdsmiljön och blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. ​​​​​​​Pooltaket består av en eller två öppningsbara kupoler samt skjutbara sektioner längs med poolen. Pooltaket kan även anslutas mot befintlig vägg och utrustas med elektrisk manövrering.

Höga pooltak -  ORIENT - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - ORIENT

ORIENT ​​​​​​​är det kupolformade taket för den runda poolen. Orient har en rolig och fascinerande form. Nästan halva taket öppnas med en stor skjutbar dörr och kan utrustas med ytterligare dörrar för expempelvis ventilation eller öppning mot trädgård och omgivning. Konstruktionen är rymlig och skapar en luftig och mysig atmosfär för sköna varma bad.

Höga pooltak -   RAVENA - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - RAVENA

RAVENA är en modell med bågformade sektioner i kombination med en lodrät sida, man får då ståhöjd längs med ena långsidan samt i gavelsidor. Tillräckligt utrymme för ombyte samt lite möblemang.

Höga pooltak -  VENEZIA - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - VENEZIA

VENEZIA är en hög variant på pooltaket Imperia, en robust konstruktion med svagt lutande väggar.

Höga pooltak - VISION™ - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - VISION™

VISION™ har unik formgivning med vertikala väggar för maximal ståhöjd runt poolen. Lätt att möblera och röra sig kring poolen.

Höga pooltak - OMEGA - Se mer på vår hemsida

Höga pooltak - OMEGA

OMEGA, som den beskrivs i det grekiska alfabetet, betyder det yttersta, vilket också gäller vår modell Omega, vilket är det yttersta i pooltäckningsdesign. Designen hos Omegas struktur skapar en optisk illusion av att pooltäckningen är lägre än den faktiskt är. Taket Omega är tillräckligt högt på alla sidor, för att tillåta användarna att gå innanför inneslutningen.

Den tekniskt avancerade, nya designen ger en känsla av storslagenhet och oöverträffad kvalitet.

Tak till spabad - OASIS™ - Se mer på vår hemsida

Tak till spabad - OASIS™

OASIS™ är till för att anslutning mot befintlig vägg. Passar bra för spa eller varför inte som uterum. Oasis™ är ett spa eller pooltak för anslutning mot vägg eller mur.

Mått:
Bredd: 4,11m / 5,0 m
Längd – från vägg: 4,1m / 5,6 m
Höjd: 2,3m / 2,7 m

Tak till spabad -  SPA DOME ORLANDO® - Se mer på vår hemsida

Tak till spabad - SPA DOME ORLANDO®

SPA DOME ORLANDO® är vår minsta modell av Spatak. Taket har dubbla dörrar samt en enkeldörr för att få in frisk luft och sol. Passar till mindre spa eller kanske som ett annorlunda lusthus. SPA DOME ORLANDO® passar för större spa eller till mindre pooler.

Mått:
Diameter: 4,11m/5,0 m
Höjd: 2,3 m

Tak till spabad -  SPA SUNHOUSE® - Se mer på vår hemsida

Tak till spabad - SPA SUNHOUSE®

SPA SUNHOUSE® är tänkt som spatak till lite större spabad där man även har utrymme för möbler.

Mått:
Bredd: 4,11m - 5,0 m
Längd: 6,16m - 8,0 m
Höjd: 2,3 m

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår