AlltomBostad
TF i Osby AB

Visa alla produkter från: TF i Osby AB

Garageportar från TF i Osby AB

Value plus series - Se mer på vår hemsida

Value plus series

Två lagers stålisolerade garageportar. TF:s Value Plus Serie garageportar har slitstarkt stål kombinerad med ett lager 25 mm miljövänlig polystyren isolering, vilket förser garageporten med mindre energiförbrukning, tystare uppgång och ett vackert utseende.

Premium series - Se mer på vår hemsida

Premium series

TRE LAGERS STÅLISOLERADE GARAGEPORTAR. TF:s Premium Serie garageportar har en 50 mm tjock miljövänlig polystyren isolering.

Gallery - Se mer på vår hemsida

Gallery

Tre lagers stål garageportar Första intrycket av Gallery garageportar är ett bestående intryck... TF:s Gallery kollektion är en attraktiv och unik stål garageport, som finns i flera bestälningsbara varianter.

Avante - Se mer på vår hemsida

Avante

Avante kollektion är designad för den moderna arkitekturen. Garageportarna är innovativt designade med en kombination av aluminium och glas eller aluminiumpaneler.

Coachman - Se mer på vår hemsida

Coachman

Tre lagers stålisolerade garageportar med attityd. Coachmen kollektionen är TF´s populäraste garageport. Portarna görs i klassisk stil, med en känsla av trä, men med styrkan och hållbarheten av stål.

Slagportar - GP 270 - Se mer på vår hemsida

Slagportar - GP 270

Slagportar lämpar sig bäst för mindre och medelsora öppningar.

Slagportar - GP 410 - Se mer på vår hemsida

Slagportar - GP 410

Storlek: M 24/25X20/21. Utf: YD-konstruktion, Poppelplyw alt målad hdf.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår