AlltomBostad
 
TFX NonStick

Visa alla produkter från: TFX NonStick

Hushållsartiklar från TFX NonStick

TFX Bakunderlägg - Se mer på vår hemsida

TFX Bakunderlägg

Används istället för traditionella bakbord. Det har en ovansida i nonstick som gör att degen släpper lätt från underlaget. Nonstick ytan gör också att du kan dra ner på mjölet så du får luftigare bröd. Undersidan av silikon gör att den ligger still när du knådar och kavlar.

Denna är perfekt för glutenfria bak som annars kan bli väldigt kladdiga. När du är färdig med baket är det lätt att torka av den med fuktad trasa och rulla ihop den för förvaring.

TFX Droppskydd för ugn - Se mer på vår hemsida

TFX Droppskydd för ugn

Denna lite kraftigare nonstick duk är avsedd att placeras på ett galler längst ner i ugnen för att förhindra att spill bränner fast på ugnsbotten. Den har som våra övriga TFX Nonstick produkter en mycket lång livslängd. Du rengör den mycket lätt med fuktad trasa, du slipper skrubba rent ugnsbotten från fastbrända matrester och spill!

TFX Ugnsduk - Se mer på vår hemsida

TFX Ugnsduk

Används istället för bakplåtspapper vid matlagning och bakning. Du kan enkelt klippa till den så den passar dina plåtar och ugnsformar. Ingenting fastnar! Mycket lätt att rengöra med fuktad trasa. Återanvändningsbar. Tack vare ugnsdukens långa livslängd hjälper den till att minska sopberget, vilket bidrar till en bättre miljö.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår