AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 april 2015

The Drinking Jar - trendiga glasburkar i olika former

Det sägs att under den stora depressionen i USA i början av 30-talet ansågs dricksglas vara ett onödigt ont. Det blev därför vanligt att amerikanarna köpte inlagd frukt och sparade glasburkarna för att använde dem som dricksglas. Idag är dryckesburken, som ofta kallas ”the drinking jar", trendig och kan användas både som både dricksglas, ljuslykta och vas. Passar bra för de som gillar den lantliga stilen då de även blir en fin detalj i köket.

Dryckesburkar The Drinking Jar från Köksprodukter.se
Dryckesburkar The Drinking Jar från Köksprodukter.se

Köksprodukters nya burkar kommer med lock för sugrör vilket gör dem lätta att bära med sig utan spill eller insekter i drycken, praktiskt för både barn och vuxna. Burkarna passar utmärkt att servera saft eller drinkar i och är vackrast då drinken toppas med frukt och grönt. Bland nyheterna finns även en dryckesbehållare med kran som enkelt kan fyllas med avsvalkade drycker genom sitt glaslock på toppen. Hos Köksprodukter finns även tillbehör till produkterna som extra sugrör, kran och ljusbehållare som kan fästas på burken.

 

www.koksprodukter.seNyckelord:

Inredning

Inspiration

Kök

Mat

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår