AlltomBostad
 
Thermex Scandinavia AB

Visa alla produkter från: Thermex Scandinavia AB

Köksfläktar från Thermex Scandinavia AB

BÄNKINTEGRERADE MODELLER - Se mer på vår hemsida

BÄNKINTEGRERADE MODELLER

De bänksintegrerade lösningarna ger ett stilrent uttryck i ditt nya kök. Det finns flera möjligheter till en integrerad lösning. Det finns modeller där fläkten är integrerad i spishällen och det finns modeller där fläkten höjs upp från köksbänken när den används. Bägge lösningarna ger en bra överblick och utsikt över kokzonen.

På bilden ses modell Le Mans II

FRIHÄNGANDE MODELLER - Se mer på vår hemsida

FRIHÄNGANDE MODELLER

De frihängande modellerna är perfekta att placera över köksöar. Filterplattans närhet till kokzonen ger effektiv uppsugning av matos.

På bilden ses modell Decor 787

LAMPMODELLER - Se mer på vår hemsida

LAMPMODELLER

Lampmodellerna monteras med vajerupphängning i taket. Köksfläkten renar luften och blåser tillbaka den in i köket, så kallad recirkulering. Dessa köksfläktar levereras alltid inklusive kolfilter.

På bilden ses modell Caen

SKÅPINTEGRERADE MODELLER - Se mer på vår hemsida

SKÅPINTEGRERADE MODELLER

De skåpintegrerade lösningarna kombinerar elegans med bästa möjliga utnyttjande av skåputrymmet. Med det här alternativet kan du fortfarande använda en del av skåputrymmet till förvaring.

På bilden ses modell Super Silent GT

TAKINTEGRERADE MODELLER - Se mer på vår hemsida

TAKINTEGRERADE MODELLER

De takintegrerade modellerna är helt dolda under taket och det enda som syns är sugplattan. Denna lösning ger dig perfekt överblick över kokzonen och rummet.

På bilden ses modell Metz Maxi

VÄGGMODELLER - Se mer på vår hemsida

VÄGGMODELLER

De väggmonterade modellerna kan monteras fritt på väggen eller mellan överskåpen. De snedställda modellerna, så kallade vertikalfläktar, ger användaren en bra överblick över kokzonen.

På bilden ses modell Bretagne

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår