AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 mars 2015

Tips! Påskprylar i svartvitt

Den är många som anammar den svartvita inredningstrenden och som inte alls vill ha färgglada påskdekorationer hemma. Här har jag hittat några finfina prylar från Ica. Snygga, stilrena och billiga. Finns både i butik och på nätet.

Påskägg och påskdekorationer från Ica hemma.
Påskägg och påskdekorationer från Ica hemma.

Påskdekorationer i svart, vitt och brunt från Icas hemmasortiment. Finns på webben och där anges också i vilka butiker de finns i. Ett godisägg i porslin att fylla med godsaker. Färg: Svart/vit Storlek: Bredd 11 cm, längd 15 cm och höjd 10 cm, 79 kr.Dekoration för påskriset. Färg: Svart/ blandade motiv Storlek: 6cm Förpackningstorlek: 6 -pack, 34.90 kr. Påskfjädrar Pärlhöns Brun natur 5-p, 14.90 kr. Rishänge ägg News Rishänge ägg News 29,90 kr. Rishänge Glad Påsk bokstäver Svart/vit 39,90 kr 14,90 kr. Äggkopp Anna Klarglas 5cm. www.icahemma.seNyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår