AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 december 2016

Tiptapp - ny app som hjälper dig bli av med saker du inte vill ha kvar

Tiptapp är en ny svenskutvecklad app som ska göra att man enkelt och bekvämt kan bli av med prylar som man inte vill ha kvar. Det kan handla om möbler, kartonger, tomglas, lövsäckar eller något helt annat.
Villägare är en grupp som skulle kunna ha stort utbyte av Tiptapp, eftersom det sparar såväl tid som utrymme jämfört med att behöva åka till tippen eller låta saker bara bli stående. Men vet ju hur det kan bli...saker samlas lätt på hög.
Appen är en plattform där du enkelt kan göra dig av med sådant du inte längre behöver eller som är svårt och jobbigt att sälja genom andra forum. Här bestämmer man själv vad man tycker att det är värt att betala samt att betalningen sker först när du själv bekräftar att du är nöjd som annonsör. De senaste mätningar man genomfört visar en majoritet av hämtningarna genomförs inom fyra timmar från det att föremålen läggs ut. Jag ska kolla upp om de siffrorna gäller över hela Sverige.

Alla annonser går under konceptet "bli av med” och utöver att betala bort saker kan användarna även annonsera enligt samma smarta logik under rubrikerna ”skänka bort” och ”sälja bort”. Hittills har man sett en stor variation i vad användarna tycks vilja bli av med. Bland de lite mer ovanliga annonserna finns exempelvis en kiosk om 40 kvm som en användare annonserade ut och blev av med. Jag har själv en hög med plank och takplåt som jag vill bli av med ...så det ska jag testa att bli av med till våren när snötäcket är borta.

Tipp Tapp - nya app för hemmets alla prylar
Tipp Tapp - nya app för hemmets alla prylar

Genom Tiptapp kan man bli av med allt möjligt som man vill ska fraktas iväg snabbt, så som sängar, soffor, kartonger och emballage, men också för de enklare tidstjuvarna så som tomglas, tidningar och plastförpackningar. Nu när folk börjar ta sig an höststädning såväl ute som inne så kommer säkert allt fler annonser kopplade till det.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Bygg

Inredning

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår