AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 oktober 2013

Tittskåp - smart idé för färgsättning av rum

En kul idé att ta med sig från Hem & Villamässan är tittskåp som barnen kan inreda. I området "Miniinredarna" kunde barnen skapa sitt drömrum med hjälp av skokartonger, tapetbitar, färgat papper, tyg osv. Den kända inredaren Isabelle McAllister fanns på plats för att peppa och ge goda råd.
Hennes tre bästa tips är;
·Låt barnen välja färg eller tapet till en fondvägg. Det kostar inte så mycket och är enkelt att göra om när barnen har tröttnat. Vilket de ibland gör redan innan man har hunnit hem med färgen från butiken!
· Låt dem få en egen möbel att göra vad de vill med. Måla, klistra, klippa eller sy fast saker på. Billiga och stabila möbler hittar man på Myrorna eller någon loppis.
· Kuddar, gardiner och lakan tycker de flesta barn är roligt att byta ut, framför allt när de själva har fått välja.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

På Hem & Villa-mässan kunde barnen göra egna tittskåp. Bra idé om man ska byta färg i barnens rum. Kanske har de blivit så stora att de vuxit ifrån "babyrummet"?

Även en smart idé om man planerar att göra om ett annat rum.
Hem & Villa-mässanNyckelord:

Barn

Inredning

Inspiration

Mässor

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår