AlltomBostad
Tovenco AB

Visa alla produkter från: Tovenco AB

Köksfläktar från Tovenco AB

Cottage - Se mer på vår hemsida

Cottage

Cottagekåporna är en modern variant av den gammaldags stackhyllskåpan som fanns i det traditionella lantköket för länge sedan. Vi har formgivit och utvecklat denna serie för att tillfredsställa alla tänkbara möjligheter i dagens kök. Du kan få den över el- eller gasspis eller för dig som har en kombination av el/vedspis eller gas/vedspis.

Spiskåporna har en fläkt på 700 m3/h med touchstyrning och halogenbelysning. För dig som har extern fläkt, vinds- eller takfläkt, har vi ett inbyggnadsfilter med touchstyrning och halogenbelysning

Bronx - Se mer på vår hemsida

Bronx

Spiskåpa med funkiskänsla. Finns i rostfritt eller alulack. Finns som väggmodell i 800, 900, 1000 och 1200 mm bredd och frihängande i 800, 1000 och 1200 mm. Bronx levereras med inbyggd fläkt på 700 m3/h med touchkontroll på fronten och halogenbelysning. Bronx kan även anpassas med inbyggnadsfilter för extern fläkt.

Tillbehör: Kolfilter för recirkulering samt förlängningskanal. Kan fås i valfri kulör NCS/RAL.

Bar BQ - Se mer på vår hemsida

Bar BQ

Grillkåpa i storköksmodell för bostaden. God osupptagning och effektivitet.

Barbera Steel - Se mer på vår hemsida

Barbera Steel

Vertikalkåpa för väggmontage med LED belysning som har lång livslängd och låg energiförbrukning. Barbera är utrustad med touchpanel i glas med flera bra funktioner, bl.a. eftergångstid. Kantsugsfunktion med bakomliggande metalltrådsfilter. Den inbyggda motorn har hög kapacitet och låg ljudnivå.

Har du behov av längre eller anpassad kanal tillverkar vi en helt ny kanal som passar ditt kök.

California - Se mer på vår hemsida

California

Tuff modell som passar i både villa och lägenhet. Borstat rostfritt stål. Går även att välja vit-/svartlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Anpassas efter ditt fläktsystem. Se vår hemsida för mer information.

Graciano - Se mer på vår hemsida

Graciano

Höjd: 86-115 cm
Bredd: 55 cm
Djup: 36,9 cm
Material, färg: Svart/svart glas, Vit/Vitt glas
Belysning: 2x20W halogen
Typ: Vägg modell

Line - Se mer på vår hemsida

Line

Kåpa som enkelt byggs in i ditt val skåp. Borstat rostfritt stål. Går även att välja vit/svartlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Anpassas efter ditt fläktsystem. Se vår hemsida för mer information.

Malibu - Se mer på vår hemsida

Malibu

Minimalistisk med exklusiv finish. Kombineras enkelt med ditt val av skåp. Borstat rostfritt stål. Går även att välja vit eller svartlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Anpassas efter ditt fläktsystem. Se vår hemsida för mer information.

Miami - Se mer på vår hemsida

Miami

Trendig kåpa i Rostfritt stål. Går även att välja vit-/svartlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Fronten kan du välja svart eller vitt glas allt för att du ska få en lösning som passar perfekt för just ditt hem. Anpassas efter ditt fläktsystem. Se vår hemsida för mer information.

Parad - Se mer på vår hemsida

Parad

Klassisk frihängande modell som aldrig blir omodern. Borstat rostfritt stål. Går även att välja vit/svartlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Anpassas efter ditt fläktsystem. Se vår hemsida för mer information.

Prosecco - Se mer på vår hemsida

Prosecco

Höjd: 64,4-104,4 cm
Bredd: 88 cm
Djup: 12 cm
Material, färg: Svart glas/rostfri
Belysning: LED strip
Typ: Bänkfläkt

Sky - Se mer på vår hemsida

Sky

Typ: Tak modell
Höjd: 14,9 cm
Bredd: 119 cm eller 75 cm
Fläktsystem: TIS eller TES
Djup: 59 cm
Material, färg: Rostfri, vit, svart, valfri kulör
Belysning: LED belysning 10 st

Sky - Se mer på vår hemsida

Sky

Takmonterad diskret kåpa med stilrena former och exklusiva detaljer. Borstat rostfritt stål. Går att välja vitlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Passar för extern fläkt TES. Se vår hemsida för mer information.

Ventura - Se mer på vår hemsida

Ventura

Populär nyhet i borstat rostfritt stål. Går även att välja vit/svartlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Anpassas efter ditt fläktsystem. Se vår hemsida för mer information.

Wave frih - Se mer på vår hemsida

Wave frih

Frihängande kåpa med bågad härdad glasskiva. Borstat rostfritt stål. Går även att välja vit/svartlackerad stålplåt eller i valfri kulör. Anpassas efter ditt fläktsystem. Se vår hemsida för mer information.

Zilga - Se mer på vår hemsida

Zilga

Stilren kåpa med traditionell design. Flera bredder, flera materialval.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår