Träbyggarna i Kalix AB

Visa alla produkter från: Träbyggarna i Kalix AB

Bastu från Träbyggarna i Kalix AB

Bastustugor - Se mer på vår hemsida

Bastustugor

Bastustuga-En investering för kropp och själ

Vi på Träbyggarna har lång erfarenhet av att tillverka och sälja bastustugor. Vi har genom åren levererat bastubyggsatser till 1000-tals nöjda kunder. När du väljer en vedeldad bastustuga från Träbyggarna så får du en väl fungerande och utprovad bastubyggsats där funktion och design går hand i hand.Kontakta oss gärna för mer information.

Vi har flera olika modeller att välja mellan i vårt sortiment. Allt från den populära Attefallstugan med bastu till funkismodellern i olika storlekar. Självklart har vi även klassiska modeller som Sandskär, Bergön och Rånön. Det du bör tänka på innan din beställning är hur många som ska få plats i bastustugan, behöver du bara en mindre modell med plats för 3-5 personer eller en större modell med plats för 10 personer? Därefter kan du hitta en modell som motsvarar dina behov vad gäller storlek och design. Du beställer enkelt den modell du önskar i vår bastushop, du väljer vilken kamin du vill ha och lägger till eventuella tillval. Efter beställningen får du en bastustugebyggsats som är enkel att montera. Bastustugorna tillverkas efter beställning för att få en kundanpassad leverans, vilket medför en leveranstid på ca: 2-4 veckor. Hör av er på telefon eller mail för aktuell leveranstid.

Inomhusbastu/Basturum - Se mer på vår hemsida

Inomhusbastu/Basturum

Träbyggarna har mångårig erfarenhet av att bygga basturum och bastustugor. Genom åren har vi levererat inomhusbastu till många nöjda kunder och vi garanterar dig ett basturum av högsta kvalitet. Kontakta oss gärna för mer information om du vill veta mer om montering av en färdig bastu inomhus

Bastuinredning - Se mer på vår hemsida

Bastuinredning

räbyggarna har mångårig erfarenhet av att bygga basturum och bastustugor. Genom åren har vi levererat inomhusbastu och bastuinredning till många nöjda kunder och vi garanterar dig en bastuinredning av högsta kvalitet.

Bastuinredningen tillverkas efter beställning för att få den bastuinredning som ni vill ha och som passar just er bastu.

Hela bastuinredningen är enkelt utlyftbar för att komma åt för underhåll och rengöring under och bakom, för att få en mer lättstädad bastu. Den är stabilt ihopskruvad utan synliga skruvar för att motverka träets rörelser och vara stabil under hela livslängden. Lavar finns i upp till tre meter med stödben och upp till två meter utan stödben.

Kaminpaket/Vedeldat - Se mer på vår hemsida

Kaminpaket/Vedeldat

Kaminpaket/Vedeldat

Elektriska bastuaggregat - Se mer på vår hemsida

Elektriska bastuaggregat

Elektriska bastuaggregat

Skopor / Stävor/Vedkorgar - Se mer på vår hemsida

Skopor / Stävor/Vedkorgar

Förhöj din upplevelse med noga utvalda bastutillbehör från Träbyggarna. Våra textilier och spaprodukter kan höja ditt bastubad till en högre nivå.

Vi har många olika skopor och stävor som bastutillbehör. Även vedkorgar.

Bastustuga Långön 9,5 m2, burspråk monteringssats - Se mer på vår hemsida

Bastustuga Långön 9,5 m2, burspråk monteringssats

Långön 9,5 m2 är uppbyggd för upp till sex personer. Den har en relaxdel som räcker till för sex personer. Väl tilltaget med fönster för bättre utsikt.För att få en kundanpassad leverans så tillverkas våra stugor på beställning, vilket medför en leveranstid på ca: 2-4 veckor. Hör av er på telefon eller mail för aktuell leveranstid.

Långön 9,5m2 med burspråk, Stuga: 2090 x 4135 mm / Burspråk 2000x510mm, Bastudel: 2000 x 2000 mm, Omklädningsdel: 2000 x 2000 mm / Burspråk 2000x510mm, Kubik bastu: ca: 8,5 m³

Harvia Kivi 9 kW - Se mer på vår hemsida

Harvia Kivi 9 kW

Elaggregat som ger ett behagligt fuktigt bad också i lägre temperaturer. Man kan reglera bastubadet från mjukt till kraftigt genom att rikta vattnet antingen till sidan av bastuaggregatet eller rakt på stenpelaren. Aggregatet är av golvmodell och rymmer nära 100 kg bastustenar. Kan placeras nära laven eftersom den har en relativt låg ytvärme. Kan även fällas in i den nedre laven med hjälp av en infällningsram i rostfritt stål. Det finns även ett skyddsräcke i tjäral att välja till som tillval. Rymmer ca 100 kg bastusten.

Harvia The Wall Combi SW45SA, 4,5 kW automatisk fyllning - Se mer på vår hemsida

Harvia The Wall Combi SW45SA, 4,5 kW automatisk fyllning

Aggregatet The Wall Combi är en ångande aggregatnyhet i Harvias Aggregatserie The Wall, som redan har utökats till en hel produktfamilj. The Wall Combi-aggregatets integrerade ånggenerator skapar och upprätthåller fukten i bastun med närmare en procents precision. Ångan gör att bastuvärmen känns än behagligare och gör bastubaden mjuka och fuktiga. Du kan skapa ännu mer stämning genom att lägga bastudoft i aggregatets doftbehållare.

Inomhusbastu Classic - Se mer på vår hemsida

Inomhusbastu Classic

Basturum/Inomhusbastu Classic är en serie som är lite enklare i utrustning och panel-träslag. För att få ett basturum som ligger lägre i pris men fortfarande har samma höga kvalitét som modell Exklusiv Al och Modern. Granpanel och bastuinredning av asp eller värmebehandlad asp av högsta kvalitét borgar för en produkt som håller länge.
Vårt byggsystem gör det väldigt kostnadseffektivt att tillverka specialmått. Välj av våra standardstorlekar nedan eller förstora och förminska i 85 mm steg utan specialkostnader.

Kaminpaket 6 (Harvia Legend 150) - Se mer på vår hemsida

Kaminpaket 6 (Harvia Legend 150)

Innehåller, en Harvia Legend 150 (vedeldat aggregat) rökrör WHP 1500 med ytter- och innertakstätning, anslutningsrör, betongplattor som värmeskydd mot golv, skyddsplåtar mot vägg, bastusten.