AlltomBostad
Träbyggarna i Kalix AB

Visa alla produkter från: Träbyggarna i Kalix AB

Bastu från Träbyggarna i Kalix AB

Bastustuga Funkis 15 m2, monteringssats, dubbeldörr. - Se mer på vår hemsida

Bastustuga Funkis 15 m2, monteringssats, dubbeldörr.

Funkis 15 m2 är en modernare stuga/friggebod/bastustuga som passar väldigt bra som sovstuga och även bastustuga, där relaxdelen är större än i 8,5 Funkis och rymmer gästsäng eller bäddsoffa samt bord och stolar. Bastudelen är större på djupet än 8,5 m2 Funkis. Man ryms upp till 6 personer i bastun, djupet gör att man kan få bastulavar i vinkel fram mot aggregatet som ger 2 extra sittplatser. Samma generösa fönster och dörrantal som i 8,5:an som ger rymd utöver det vanliga åt stugan.

Bastustuga Funkis 4 m2, monteringssats - Se mer på vår hemsida

Bastustuga Funkis 4 m2, monteringssats

Funkis 4 m2 är en liten bastu utan omklädningsdel i modern Funkis stil. I bastun får man plats för 3-5 personer. Våra bastustugor tillverkas efter beställning och det innebär att det alltid är en leveranstid på samtliga modeller. Kontakta oss via mail eller telefon för att höra den aktuella leveranstiden.

Bastustuga Funkis 8,5 m2, monteringssats, dubbeldörr. - Se mer på vår hemsida

Bastustuga Funkis 8,5 m2, monteringssats, dubbeldörr.

Funkis 8,5 m2 är en modernare bastustuga som passar mycket bra som bastustuga, där lav längden på 207 cm rymmer upp till 6 personer i både bastu och relax. Tack vare sitt generösa antal fönster och enkeldörr eller glasad par-ytterdörr som ger en känsla av att den är mycket större.

Bastustuga Halsön 6 m2, monteringssats. - Se mer på vår hemsida

Bastustuga Halsön 6 m2, monteringssats.

Halsön 6 m2 är en liten och behändig bastu med en liten omklädningsdel där man får fler fönster som gör att man får in mycket ljus och har en bra utsikte när man sitter och bastar. I bastun får man plats för 5-7 personer. Våra bastustugor tillverkas efter beställning och det innebär att det alltid är en leveranstid på samtliga modeller. Kontakta oss via mail eller telefon för att höra den aktuella leveranstiden.

Bastustuga Lillön 4 m2, monteringssats - Se mer på vår hemsida

Bastustuga Lillön 4 m2, monteringssats

Lillön 4 m2 är en liten bastu utan omklädningsdel. I bastun får man plats för 3-5 personer. Våra bastustugor tillverkas efter beställning och det innebär att det alltid är en leveranstid på samtliga modeller. Kontakta oss via mail eller telefon för att höra den aktuella leveranstiden.

Bastustuga Utsikten 10 m2, monteringssats. - Se mer på vår hemsida

Bastustuga Utsikten 10 m2, monteringssats.

Utsikten 10 är en lite annorlunda stuga/bastustuga där utseendet är lite mitt mellan traditionellt och modernt. Väl tilltaget med fönster och helglasad ytterpardörr gör den till en stuga som inte alla har hemma på gården. Som bastustuga är den väldigt trevlig då du sitter mitt emot varann och har bastuaggregatet mellan. Ett st fönster på vardera sidan om aggregatet. 4 st 174 cm lavar ger upp till 10 sittplatser. Passar mycket bra på bastuflotten.

Harvia Fuga 6 kW - Se mer på vår hemsida

Harvia Fuga 6 kW

Elaggregat med täljsten som genererar en fuktig värme som fördelar sig jämnt och räcker så länge du vill. Den jämna värmefördelningen gör att alla kan njuta av sitt bastubad.

Harvia Kivi 7 kW - Se mer på vår hemsida

Harvia Kivi 7 kW

Elaggregat som ger ett behagligt fuktigt bad också i lägre temperaturer. Man kan reglera bastubadet från mjukt till kraftigt genom att rikta vattnet antingen till sidan av bastuaggregatet eller rakt på stenpelaren.

Harvia Legend 240 - Se mer på vår hemsida

Harvia Legend 240

Med Harvia Legend vedeldade bastuugnar får du den ultimata bastuupplevelsen. Den svarta stålställningen innehåller mycket stenar, och när de hettas upp får du ett härligt bastubad även vid lägre temperaturer. Det stora antalet stenar garanterar bra värme, även om elden slocknar emellanåt.

Harvia M3 - Se mer på vår hemsida

Harvia M3

Harvia M3 är en klassisk smakfullt designad bastuugn som är lämplig i en mindre vedeldad bastu. Med Harvia M3 blir bastubadet en angenäm upplevelse och ugnen skapar en traditionsenlig bastuatmosfär. Den jämna värmen från ugnen samt eldens och luftens effektiva cirkulation ger ett garanterat behagligt bastubad.

Harvia Premium S - Se mer på vår hemsida

Harvia Premium S

Harvia Premium är en smakfullt designad bastuugn som är lämplig i en medelstor vedeldad bastu. Bastuugnens ytterhölje är tillverkat av rostfritt stål. Ugnen kan förses med vattenvärmare av skorstensmodell. Modellens ställbara ben underlättar monteringen. Glasluckan av gjutjärn och eldstadens massiva 10 millimeters lock ger ugnen garanterad hållbarhet.

Harvia Vega 6 kw - Se mer på vår hemsida

Harvia Vega 6 kw

Ett elegant el-aggregat som är lätt att använda .Rostfritt ytterhölje ger din bastu ett modernt utseende. Styrpanelen är placerad upptill på sidan vilket gör den lätt att använda. Vegas struktur gör det möjligt att montera aggregatet långt ner på bastuväggen. Det gör att värmen sprids jämnt i hela bastun, så att också de nedersta lavarna får mycket värme.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår