AlltomBostad
 

Trädgård

Trädgården kan vara en helt fantastisk plats där det finns utrymme för såväl avkoppling och lugna stunder som lek och aktiviteter. En härlig trädgård fungerar som en oas där du kan få ny energi och njuta av att du har naturen precis utanför dörren.

Här finner du en mängd trädgårdstips och inspiration till hur du kan gå tillväga för att anlägga en trädgård som du trivs i.

Bra trädgårdstips

I våra hemma hos-reportage kan du se vad andra har gjort i sina trädgårdar och hitta inspiration för hur du själv vill ha det. Vi presenterar också artiklar och reportage med trädgårdstrender och produktnyheter.

Genom gör det själv-artiklar och artiklar inom rådgivning får du detaljerad information om hur du går tillväga med det praktiska hantverket i trädgården. Här kan du läsa våra trädgårdstips.

Trädgårdstrender

Idag är det populärt att skapa fantasifulla kreationer med stenmurar, dammar och fontäner. Det är på modet att bygga trädgårdar som fungerar som spännande uterum. Så har det dock inte alltid varit. På 1980-talet, till exempel, var det mer strikta planteringar och tydliga avgränsningar med slipers som var idealet.

Oavsett vilken trend du vill följa, eller om du hellre använder din egen fantasi, är det bra att kunna hitta samlad information om allt som rör trädgården.

Här på alltombostad.se hittar du all information du behöver om leverantörer, tillverkare och produkter inom trädgård. Du hittar utvalda produkter inom så skilda områden som exempelvis brevlådor, grillar, marksten och spabad. När du hittar en produkt du vill läsa mer om behöver du bara klicka på bilden för att få fram mer information samt hitta länkar till inköpsställen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår