Träffsäkra kökshanddukar med Mumin från Finlayson

Träffsäkra kökshanddukar med Mumin från Finlayson

Med åren har jag upptäckt att Mumintrollen faktiskt är så mycket mer än vita figurer som bor i ett blått hus. De har så mycket filosofiska funderingar och är otroligt träffsäkra i sina kommentarer. Finlayson som har massor av fina textilier med Mumin på är ett av mina favoritföretag, jag brukar alltid köpa något från dem när jag är i Finland. Det bästa är ju att nu finns de även i Sverige (butik i Mall of Scandinavia) och på webben förstås. Deras produkter är designade efter Tove Janssons originalteckningar.
Kolla in de här nya kökshanddukarn i linne! Perfekta gå-bort-presenter och man kan förstås köpa dem till sig själv också. Vilken är din favorit?

Kökshanddukarna säljs i 2-pack med två olika motiv i varje: - Women, en handduk med det frustrerade Mumintrollet och en med Snorkfröken med vänner och deras diskussion kring män. - Life: en handduk med en irriterad Misan och en med Muminmamma och Muminpappas funderingar kring livet. Handdukarna är tillverkade i linne/bomull i Lettland, och är designade i Finland.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 

https://www.finlaysonshop.com

Facebook Twitter Google Plus Google Plus