Träna hemma i sommar

Träna hemma i sommar

Ibland räcker tiden inte riktigt till för att gå till gymmet, men ett pass hemma kan då vara lättare att klämma in så slipper man restiden och man slipper packa träningsväskan. Jag har själv varit gruppträningsinstruktör i tio år, men slutade för några år sedan och nu tycker jag att det är svårt att få till tiden att komma iväg till gymmet.
Nu har Abilica lanserat konceptet «circle», inspirerande träningsredskap och en egen PT genom en gratis app med samma namn. Abilica lägger upp den funktionella träningen med enkla träningsredskap så att du kan träna hemma, på lantstället, eller i trädgården. Speciellt på sommaren kan det vara härligt att träna utomhus istället för att stå inne i ett svettigt gym. Träningen kan ske med en eller flera produkter.  Med en yogamatta, ett gummiband, en kettle-bell och en skivstång kommer man långt.

Abilica Circle Women är en produktserie som utvecklats speciellt för kvinnor. Träningsredskapen har designats och anpassats för att kvinnor ska få ut mesta möjliga av sin träning. Jag trycker på Gilla-knappen!
Abilica KettleBells Vinyl 4, 8, 12 kg fr. 319 kr, Abilica PumpSet 19 kg 699 kr, Abilica ExerTube (gummiband) 199 kr, Abilica ECO YogaMat 399 kr.

Abilica Circle träningsapp
Genom att ladda ner gratis-appen Abilica Circle, kan du enkelt kombinera träningsredskapen och följa eller skapa egna cirklar med övningar anpassade efter dina mål. I appen visar Abilicas PT övningar och tränar tillsammans med användaren, från start till mål. I standardcirklarna körs varje övning i en minut med vila i 0-60 sekunder, beroende på dagsform. Abilica Circle uppdateras ständigt med nya övningar och finns tillgänglig både via Android och App Store.

 

Abilica

Facebook Twitter Google Plus Google Plus