AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 september 2016

Trappor i olika stilar

Om du är i färd med att bygga nytt och ska välja trappa eller om du ska byta ut den gamla så finns det en del att tänka på. Trappan ska ju helst passa in i miljön, passa ihop med huset och den övriga inredningen. Om du vill ha en trappa i trä så titta på vad du har för träslag på möblerna för att det ska passa ihop färgmässigt. Det ska också vara bra att inte ha golvvärme precis under trappan eftersom trä krymper och torkar ut av värme. Man måste även titta på hur stort utrymme men har, så att den modell man vill ha verkligen får plats. Och naturligtvis, det viktigaste av allt, är förstås säkerheten. Även om tillverkaren har sitt ansvar gällande konstruktionen så har man även som villaägare anvar för säkerheten i hemmet.

Trappor för olika stilar Foto: Atab
Trappor för olika stilar Foto: Atab

Öppen eller stängd konstruktion, rak eller sväng trappa? Det finns många modeller att välja på. En snygg trappa kan verkligen bli en snyg del av inrendingen istället för bara ett nödvändigt ont. Kolla in den svarta trappan - superläcker mot en ljus vägg!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.atab-trappan.seNyckelord:

Bygg

Detaljer

Inredning

Inspiration

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår