AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 april 2015

Trendig stol med fotpall som tål alla väder

Den här stilen på stolar måste vara den som är mest populär av alla just nu. Det går inte att titta i en inredningstidning utan att se en i liknande modell. Den här är dock tillverkad av konstrotting så den kan stå ute året om. Den kräver dessutom inget underhåll, vilket är precis min melodi.

Stol Veddum Foto: Annika Rådlund och Jysk
Stol Veddum Foto: Annika Rådlund och Jysk

Ram: Aluminium, Rygg: Petan, Sits: Petan, Armstöd: Aluminium Petan är ett flätat konstmaterial. Konstflätning är till skillnad från naturflätning, flätad av ett syntetiskt material. Fördelen med konstflätning är att den tål alla väder och den kan stå ute även om vädret ändras från stark sol till hällande regn. Den kan alltså stå ute hela året. Det kräver inget underhåll och kan lätt rengöras med tvål och vatten. Bredd: 71 cm, Höjd: 82 cm, Djup: 68 cm. 1299 kr. www.jysk.seNyckelord:

Balkong

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår