AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 maj 2016

Trendiga och lättplacerade coffee tables

Med hjälp av stålband har Amandine Chhoor och Aissa Logerot utvecklat en serie bord med linjer på sidorna. Väldigt stilrena möbler som är lätta att flytta rut och man kan ha dem både ute och inne och de finns i olika färger. Det lilla smalla bordet kan även användas som pall. Serien som finns i tre delar finns i flera färger som svart, vit, blå, röd grå och guld och de är från franska Petite Friture men de finns numera bland annat hos Royaldesign.se, dock inte helt säker på att de har alla färger. Spana även in Petite Fritures andra prylar som de har där på sajten (varning för att man lätt får ha-begär...)

Hollo från Petite friture
Hollo från Petite friture

Lättplacerade små bord som kan användas i vilket rum som helst. Coffeetable, sängbord, hallbord, en snygg sitthörna, på balkongen, vid poolen, i badrummet...de är tillverkade i stål med epoxybeläggning.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

royaldesign.se/PetiteFriture.aspx www.petitetfriture.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Tips

Utomhus

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår