AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 november 2014

Trendiga och snygga bäddset från Ellos

Här är några bäddset som även kan summera några av dagens inredningstrender. Påslakansetet med björkar och det med ugglan på följer spåret att ta in naturen i hemmet. Det i ljusrosa pastell med trianglar går rakt in i den grafiska trenden med influenser från åttiotalet och sist med inte minst det fina setet med ett fotomotiv av ett stickat mönster. Det är både trendigt med kabelstickade filtar men också med material som ser ut som något de egentligen inte är, spännande ytor som ger en illusion av något annat. Här kan man nästan tro att det är en stickad filt fast det är ett påsklakan i bomull.

Trendiga påslakanset från Ellos Foto: Annika Rådlund
Trendiga påslakanset från Ellos Foto: Annika Rådlund

Det är alltid härligt med nybäddat i sängen. Påslakanset med björkar heter Pauline och kostar 99 kr. Påslakansetet Rikki med foto-printat mönster av stickat kostar 149 kr och finns i beige eller gråblått. Påslakansetet Justine med rosa tringlar finns även i grått. 99 kr/st. Allt är i 100 % bomull, och finns hos Ellos.

 

EllosNyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Sovrum

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår