AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 juni 2018

Trendigaste storblommiga tapeterna

Just nu är storblommiga tapeter supertrendigt, både med mörk och ljus botten. En ljusare tapet ger ett mer ljuvt intryck och en mörkare är lite djärvare. Det man kan tänka på är att om man har en sådan tapet i ett sovrum till exempel så bör man inte ha ett stormönstrat överkast till, det blir nog lite to much... Här har jag valt ut mina två favoriter av Mr Perswalls storblommiga tapeter, en mörk och en ljus. Båda är så fina!

Floral och Dark Blossom från Mr Perswall
Floral och Dark Blossom från Mr Perswall

Blossom från Mr Perswall 295 kr/kvm, ingår i kollektionen Nostalgic där inspirationen är hämtat från hela 1900-talet med allt från 20-talets stora filmstjärnor till hippieblommor, husmorsrecept, amerikanska vägskyltar och neon flimrande flippermaskiner. Så i den kollektionen finns en massa annat också som inte alls är i den här storblommiga stilen.

Dark Floral kostar också 295 kr/kvm, och har storskaliga mörka blommor som skapar en romantisk känsla i rummet.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Sovrum

Tapet

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår