AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 februari 2016

Trendigt golv med Starfloor Click från Tarkett

I förrgår var jag på en visning av säsongens inredningsnyheter. Fastnade bland annat för det här golvet från Tarkett, det är ett klickvinylgolv som man lägger som ett lapptäcke. Golvet ser ut som klinker fastän det är vinyl och det finns i tre olika färger; Retro Black White, Retro Indigo och Retro Orange Blue och här hade man kombinerat alla tre. Då kan man skapa ett helt personligt golv, något som ligger helt i tiden.

Retro Black White, Retro Indigo och Retro Orange Blue från Tarkett. Foto: Annika Rådlund
Retro Black White, Retro Indigo och Retro Orange Blue från Tarkett. Foto: Annika Rådlund

Patchwork i tre färger av Starfloor Click i mönstret Retro är definitivt ett golv som märks. För hemmafixaren är ett klickvinylgolv som som ska vara lätt att lägga på egen hand, man klickar helt enkelt ihop plattorna på ett rent, plant och torrt underlag. Vinylgolv är lättskötta och tåliga och passar därför extra bra i kök och hall. Cirkapris: 380–400 kronor/kvm.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Golv

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår