AlltomBostad
Trivselhus

Visa alla produkter från: Trivselhus

Putsade hus från Trivselhus

House A:032 - Se mer på vår hemsida

House A:032

Ett hus med stilren, rak och enkel design. Planlösningen fungerar utmärkt för en barnfamilj, med stort och öppet vardagsrum-kök vid terrassen under tak och en lite lugnare sovdel med allrum för barnen. Lägg märke till badrummet! Med plats för fristående badkar, bastu och skjutdörr mot trädgård.

House A:042 - Se mer på vår hemsida

House A:042

Villa med uppdelning mellan sovdel och dagdel. Dagdelen är ett enda stort rum med spis och kök i centrum. Stor rymd och spännande fönsterformer! Villan kan även byggas i funkisstil med putsfasad och pulpettak.

House B:004 - Se mer på vår hemsida

House B:004

Klassisk New England-stil med liggande träpanel, spröjsade fönster och ett flertal takkupor. Innanför ytterdörren är bjälklaget mellan de båda planen öppet och skapar tillsammans med de två takfönstren fint ljus och en härlig rymd. Överplanet har sovdel med rymliga sovrum, stort bad och allrum.

House B:011 - Se mer på vår hemsida

House B:011

Perfekt för den större barnfamiljen som behöver fyra sovrum. Eller extra arbetsrum/gästrum. Allrummet har en halvvägg ut mot matplatsen, vilket ökar rymdkänslan. Vardagsrum/matplats är hela 9,3 meter långt och har fint glasparti mot uteplatsen. Här får du härlig kontakt med trädgården och naturen.4 sovrum och 128 kvm. Aktuella priser, val och tillval finns på movehome.se/byggonline

House B:016 - Se mer på vår hemsida

House B:016

Husets paraddel är köket och vardagsrummet, formade som en stor öppen yta. En murad öppen spis bildar en naturlig och skulptural rumsavdelare mellan matplats och vardagsrumsdel. Via parinnerdörrarna nås den privata delen som inrymmer en lyxig relax/bad.

House B:018 - Se mer på vår hemsida

House B:018

Klassisk New England-stil med liggande träpanel, spröjsade fönster, takkupor och vinklar. Entréplan med öppenhet mellan kök, vardagsrum och matplats. På entréplan finns också föräldrarnas privata del med sovrum, arbetsrum och klädkammare sammankopplat. En trappa upp fyra sovrum, allrum och bad.

House C:001 - Se mer på vår hemsida

House C:001

Familjevilla med kök-vardagsrum har en generös yta, och här finns köksö, snedtak och stora glaspartier. På övre planet finns allrum och ett stort allrum. Villan passar på många tomter tack vare möjligheter till uteplatser och utsikt åt flera håll.

House C:008 - Se mer på vår hemsida

House C:008

Kompakt 2-plansvilla som redan i entrén ger ljus och sikt genom den öppna trappan bort mot matplatsen och ut i trädgården. Vid matplatsen är kontakten med köket och vardagsrummet omedelbar och fortsätter ända bort till hörnfönstren mot entrésidan. På överplanet finns sovrum och ett badrum.

House C:014 - Se mer på vår hemsida

House C:014

Ett hus för den energismarta familjen som inte vill ge avkall på design och funktion. Entréplan med fönsterdörrar som leder ut till både morgonoch kvällssol, skyddade i en vinkel och under tak. Överplan där familjen har sitt lyxiga badrum nära alla sovrummen.

House C:026 - Se mer på vår hemsida

House C:026

Ett modernt hus där husets form skapar rummen med dess funktioner. En asymmetrisk fönstersättning med kvadratiska former, där fönster placeras efter funktion och utblickar och ger ett livfullt mönster till fasaden. Ett hus för den designintresserade som gillar lekfullhet och flexibilitet.

House C:035 - Se mer på vår hemsida

House C:035

Nyfunkishus i två plan med fasad i puts och träpanel.På entréplan finns också ett gäst-/arbetsrum och gott om förvaringsmöjligheter med två klädkammare. Följer man trappan upp finns ett allrum med dörr mot balkongen. Här finns också tre barnsovrum och generöst badrum.

House D:023 - Se mer på vår hemsida

House D:023

Ett hus maxat för utsikten! Stora fönster och generös terrass på entréfasaden ger möjlighet att uppleva utsikten i nästan hela huset. Den avskalade exteriören får attityd av pulpettaken. I köket samlas man kring den stora köksön och matbodet kan förlängas så att alla vänner och bekanta får plats.

Vintage B:030 - Se mer på vår hemsida

Vintage B:030

Det här huset har ett tak med brant vinkel för att skapa känslan av Vintage Living. För att förstärka känslan finns tre takkupor i plåt som med sin runda form passar stilen. Kolla gärna in det annorlunda köket med plats för mysig matplats där ni kan platsbygga sittbänk ända ut i fönsterkarmen.

Vintage C:022 - Se mer på vår hemsida

Vintage C:022

Ett välplanerat hus ur kollektionen Vintage Living, som med smala 2-plansdelar och anslutande 1-plansdelar bildar en harmonisk helhet. Stort härligt lantkök med köksö, matplats och skafferi blir en naturlig samlingspunkt i huset. I anslutning ligger klädvård med tillhörande klädkammare.

Vintage C:023 - Se mer på vår hemsida

Vintage C:023

2-planshus med fin symmetri, som passar både på landet och i staden. Planlösningen är utformad helt utan korridorer och sällskapsrummen ligger fil i fil mot baksidan med pardörrar emellan. Många av rummen har fönster åt olika väderstreck, vilket gör att det blir fina ljusinsläpp.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår