AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 januari 2013

Tulpanens dag tisdag 15 januari!

Den 15 januari firar vi Tulpanens Dag och det är en tradition som började redan 1990. Nuförtiden finns det gott om svenskodlade tulpaner, eftersom de drivs upp på ett flertal platser i Sverige. Totalt drivs hela 130 miljoner tulpaner fram i Sverige! Någon sa att vi är det land som konsumerar mest tulpaner i hela världen. Hur som helst så är de ett vårtecken, tycker jag. Finast är det med stora buketter eller buketter där man blandat ut några få tulpaner med lite annat grönt och kvistar. Ett tips som jag fick av Anna - Karin Nyfjäll på butik In the mood var att slå in gå bort-buketten i gamla notpapper.

Tulpaner Foto: Annika Rådlund
Tulpaner Foto: Annika Rådlund

Tulpanens dag 15 januari. Slå in gå bort buketten i fint mönstrat papper, tidningspapper eller notpapper. Notböcker finns bland annat på antikvariat.
 

In the MoodNyckelord:

Besök

Blommor

Detaljer

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår