AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 juni 2018

Två nya smarta trädgårdsredskap från Gardena

Som sagt var så går tekniken framåt. En kratta är inte bara ett skaft och med en "räfsa" fram. Nu går det nämligen att justera bredden på själva räfsan, bra om man ska kratta ett smalare parti till exempel. Sen har de även en supersmart pryl som man plockar äpplen med, jag har inte provat den, men det verkar vara väldigt enkelt. Måste vara guld värt om man har höga äppelträd, för det är ju himla svårt att få ner dem som sitter högt upp tycker jag. Man vill ju inte att de ska ramla ner i backen, för det blir ju så fula bruna fläckar på de ställen där de har slagit i marken. Det här är bra gå-bort- presenter också tycker jag, till någon som har trädgård.

Justerbar räfsa och fruktplockare från Gardena.
Justerbar räfsa och fruktplockare från Gardena.

På GARDENA combisystem justerbara räfsa kan bredden enkelt justeras från 35 till hela 52 cm. Cirkapris med 130 cm skaft 249 kr. GARDENA combisystem fruktplockare skär av fruktens stjälk med det integrerade stålbladet och äpplet landar mjukt i den tvättbara bomullspåsen. Cirkapris combisystem fruktplockare med skaft 599 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.gardena.seNyckelord:

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår