AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 september 2014

Tvättställ till det lilla badrummet

Även små badrum eller gästtoaletter kan kännas lyxiga om man adderar rätt detaljer. Det här tvättstället från Villeroy & Boch till exempel, det ger en härlig Spa-känsla tycker jag. Fin i sin runda form och färg. Det passar både till stilen "ta in naturen" med gröna inslag och trä, samt till en mer stilren stil med bara svart eller vitt till. Egentligen så behövs inte så mycket mer än det här tvättstället, det får bli rummets "master piece".

Villeroy & Boch Pure Stone Foto: Annika Rådlund
Villeroy & Boch Pure Stone Foto: Annika Rådlund

Även en liten gästtoalett kan kännas lyxig med ett fint tvättställ. Det här toppmonterade tvättstället från Villeroy Boch avspeglar lugn och harmoni tycker jag. Design: Oliver Conrad. som har inspirerats av stenar på stranden som slipats rund av havets vågor. Vissa saker kan vara värd att satsa lite extra pengar på, eftersom de håller i evigheter. Pris: 8200 kr hos Drytrend.com Produkten säljs i s.k Grey Stone.

Dry Trend 
Villeroy BochNyckelord:

Bad

Badrum

Detaljer

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår