AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 december 2016

UE-Boom - bluetooth högtalare som man kan ha i snön!

Om man vill ha lite mer kräm på ljudet när man spelar musik så kolla in UE- Boom, det är en trådlös högtalare som är både vatten- och stöttålig. Mycket bättre än att försöka få till musik utomhus (eller inne) med bara mobilen. Via blouetooth kan man via sin surfplatta och smartphone koppla upp sig mot den här och få ett kraftfullt ljud, åt alla håll. Knapparna sitter på ovansidan utmärkta med ett stort + och - så det är lätt att höja och sänka och trycka av och på. Om man laddar den ett par timmar först så går det att spela cirka 15 timmar. En heldag och kväll på stranden alltså, eller i snögrottan på fjället.

UE-Boom Ulltimate Ears
UE-Boom Ulltimate Ears

UE- Boom funkar lika bra på sol-semestern som på skidresan, men även hemma i trädgården. Jag testade en sådan vid utebadet och det funkade galant! Den hade täckning på cirka 30 meter från mobilen. Den ska även klara att ligga på upp till en meters ljup i 30 minuter, men det testade jag inte. När man startar den så drar den igång en kort trumljud, peppljud kallar jag det för! Party party!

18 cm hög och nästan 7 cm i diameter är den så det är ingen mini-mini högtalare, men den är tillräckligt liten för att man ska orka bära den med sig och den känns rejäl med lite tyngd i. Ingen plastig pryl alltså. Bra som juklapp! Den kostar cirka 1 700 kr hos NetonNet och Elgiganten.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Elektronik

Nyheter

Övrigt

Presenter

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår