AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 april 2016

Underbara brickbord från Nadja Wedin

På trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar finna inte bara växter, det är även inredning och trädgårdsmöbler och andra prylar för hem och trädgård. Nadja Wedin brukar ofta vara med på mässor, och det är på Formex för flera år sedan då jag träffade henne första gången. Då var hon helt nystartad men hennes alster fick stor uppmärksamhet. Hon tecknar alla sina motiv för hand med en tunn svart penna och sedan fyller hon i med olika färger. Mönstren består av blommor, blad och olika djur. Mest har det varit fåglar, fjärilar och en och annan hund och katt. På Nordiska mässan visade hon bland annat upp sina nya mönster, som man kan se här på brickorna och brickborden. Jag föll pladask för det gröna! Men båda är förstås helt underbara.

Nadja Wedin Design Foto: Annika Rådlund
Nadja Wedin Design Foto: Annika Rådlund

Brickor och brickbord från Nadja Wedin design. Brickorna ligger löst på ställningen så man kan använda dem som bricka och sedan lägga tillbaka dem och använda dem som bord. Just nu hittar jag inte de här två motiven i de webshoppar där de säljs, men de kanske är så nya att de inte har kommit upp ännu. Hon var inte i montern då jag var dit så jag har inte frågat, men håll utkik för de ramlar säkert in i sortimentet snart, och kolla även in hennes andra mönster på både textilier och inredningsprylar- fantastiska!

www.nadjawedin.se
www.royaldesign.se
www.nordicdesigncollective.se
www.hemtex.se www.photowall.se (tapeter)

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Trädgård

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår