AlltomBostad
 
Unidrain

Visa alla produkter från: Unidrain

Dusch från Unidrain

GlassLine - Se mer på vår hemsida

GlassLine

Duschväggarna i GlassLine serien monteras elegant utan synliga skruvar eller beslag men står trots det stabilt då glasväggen monteras i ShoweLine avloppsarmaturen, samt hakas fast i en rostfri väggskena som integreras i väggens tätskiktssystem. Glasväggen närmast svävar i en diskret rostfri stålram längs vägg och golv. I samma exklusiva serie finns också duschsockel, duschdörr och toppskena.

Entrématta - MatLine - Se mer på vår hemsida

Entrématta - MatLine

MatLine är en entrématta med inbyggt golvavlopp. MatLine är ett intelligent mattsystem designat för dig som har höga krav på form och funktion. MatLine placeras i tvättstugan eller i entrén och ansluts till det befintliga avloppssystemet så att överskottsvatten och smuts leds bort.

ClassicLine tvålhylla - Se mer på vår hemsida

ClassicLine tvålhylla

Komplettera ditt badrum eller befintliga Unidrain golvavlopp med en matchande tvålhylla för att fullända det perfekta badrummet. ClassicLine tvålhylla levereras med en komplett limsats för montering på vägg. Montering sker utan håltagning i vägg / tätskiktet.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår